Efter en lyckad smygöppning för två helger sen på en annan lokal, testkörde pop-up-baren More is More in sig i helgen i Restaurang Folkparkens källare på Sveavägen 53. Bakom barhäng-satsningen står Damien Watson Jacobsson, restaurangchef på Restaurang Torsgatan systerkrog till just Folkparken som tillsammans med Linn Ljungqvist utformat konceptet med MiM.

– Tanken är ett att vi ska vara ett komplement till Secret Garden, Side Track och de andra eftersom jag tycker det är lite skralt med barer i stan. More is More ska vara lite som ett vardagsrum, lite ”fan, vad trevligt här kan vara mig själv”. Kom som du är, och det finns alltid en billig drink eller en billig öl.

Från och med kommande helg kör man varje fredag och lördag fram till slutet av augusti. More is More har öppet till 01, och kommer att ha en dj som spelar alltifrån pop och schlager till åttiotals-musik.
–  Vill du höra en låt är det lite som en hemma-fest: Gå fram och be om den.

Så vem är du då?
– Jag är 32, har jobbat i restaurangbranschen länge och är nu restaurangchef på Torsgatan. Jag har ordnat event och tillställningar tidigare, men mer saker som Stora Journalistpriset-middagar än såna här satsningar. Jag är öppen för att testa mig fram och se vad vad folk vill ha. Det går att skapa ett dansgolv  och det finns en scen. Kanske kör vi karaoke och uppträdanden längre fram men just nu är tanken mer bar än klubb då vi bara har tillstånd till 01. Sen kan bara ta tunnelbanans gröna linje, som ligger precis utanför, till Backdoor om man vill fortsätta festa.

Och du är hemmahörande i communityt och inte bara en ”glad hetero som vill göra nåt kul för LGBTQ-folk”?
– Haha, nej verkligen inte. Jag är helt klart hemmahörande i homocommunityt.