Som bisexuella karaktären Chris Keller i OZ blev Chris Meloni en stor favorit för många (homosexuella) tittare runt om i världen.
Mycket tack vare sina många nakenscener och sina ”buns of steel” som flitigt visades i en tid då homo- och bisexualitet inte skildrades alltför ofta i rutan. Nu har den 61-årige skådisen blivit en snackis för sin avklädda reklamfilm för fitnessmärket Pelotons app (ja, samma märke som Mr Big använde i Sex & The City-fortsättningen And Just Like That…).

Chris Meloni ser fortfarande ut att ha fysikens lagar på sin sida och visar glatt upp sina träningsvanor och detta helt naken. Videoklippet har blivit viralt och en snackis i gaykretsar. Se själva.

Den straighte skådespelaren, som syns i krimserien Law & Order: Organized Crime, besvarade också kärleken för HBTQ´communityt och har delat ut pris på GLAAD-galan och ställt upp i Human Rights Organisations kampanj ”New Yorkers For Marriage Equality”. Han har också prisats av samma organisation för sina insatser som HBTQ+allierad. Detta har gjort honom till en favorit för många, och han har alltid tagit sin roll som bög-favvo med glimten i ögat.
Här nedan har han exemplevis kul åt alla ”thirst tweets” som ägnats åt honom.