Det västkustska succé-konceptet Bee Kök & Bar smygöppnade på torsdagskvällen i tidigare La Couronnes lokaler på Södra Förstadsgatan, lägligt placerad nära Triangeln tågstation och de coolare än coola Möllevångs-kvarteren.
Qruiser-klubben som år efter år kämpat för att få en gaybar i Malmö kan nu andas ut! Skammen att i samband med ESC-finalen inte ha ett permanent gayhak är som bortblåst.
Och med Bee Bar på plats kommer Malmö att kunna locka över köpenhamnare för en skön sommareftermiddag med shopping och en øl hos Bee! Och vem vet – kanske luggslitna upplänningar så sakteliga fattar att Malmö 2013 inte är detsamma som Malmö 1973. En liten, behaglig och trendigt kontinental version av Köpenhamn!
Bee Kök & Bar är en ”straightvänlig bar” där man kan slinka in för en matbit och ett glas från tidig dag till midnatt och helger 02. Den öppna lokalen är när årstiden stämmer kompletterad med en stor uteservering och på helgerna kommer DJ spela och snart kommer även nedervåningen att vara färdigfixad för lounge-mys.
Budskapet premiärdagen är tydligt – Malmö är en het, hetare, hetast-stad och att Be Bar valde expansion hit är ett tydligt bevis för det!
I dag fredag börjar invigningsfesten i dagarna tre på allvar! Kom i tid! 16.00 öppnar portarna fredag och 02 är det dags för att sova, eller dra vidare till nästa fest!