– Vi hoppades på att det skulle komma mycket folk, men att det skulle komma SÅ många hade vi inte ens vågat tro på, säger Markus Gisslén, som i flera år drev gaykrogen GOSSIP och därefter var eventansvarig på BEE Bar i Göteborg.

Patrik Jean, mest känd för sitt deltagande i Melodifestivalen 2019 med låten Tears Run Dry och att han är en av låtskrivarna till The Mamas mellobidrag Move 2020, uppträdde med ett gäng låtar, utöver mellobidraget även till allas jubel. favoriterna Prosecco och Numb,
– Hans härliga personlighet och fantastiska röst gick verkligen hem hos publiken, berättar Gisslén.

På plats var även snopp-fotografen Jonas Norén som visade bildspel på sina vackra, sensuella bilder på män, deras kroppar och snoppar! Med sig hade han både sin bok ”Human behind the penis” och snopp-memory spelet med samma namn… Boken fanns sedan att titta i vid baren, och en av snopparna i boken signerades av sin innehavare.

– Nu efterlyser RFSL Sjuhärad de övriga som är välkomna att komma och signera, säger Gisslén med ett skratt.
– Inte kunde man ana att historien bakom snopp-boken var så seriös och intressant, sa kanslichef och verksamhetsansvariga Tulay Orre efter att ha intervjuat författaren själv på scenen.

– Det dansades och sjöngs ända in på natten och ordet ”succé” är lämpligt att beskriva kvällen med, avslutar Markus Gisslén.

Klubb Magasinet är föreningens månadsklubb där olika evenemang, artister och happenings sker. Mer information kan man hitta på RFSL Sjuhärad liksom på QX Queermap