I helgen hade rysaren Knock at The Cabin premiär och det blev succé direkt då den knuffade ner Avatar: The Way Of Water från den amerikanska biotoppens förstaplats. Filmen, om Andrew och Eric som tar sin dotter till en avlägsen stuga i skogen och där får besök av fyra personer som tvingar dem att göra ett fruktansvärt val, är Sjätte sinnet-regissören M Night Shayamalans senaste verk. 14,2 miljoner dollar blev det när helgens intäkter räknats in. Knock at The Cabin slog därmed även premiärande komedin 80 For Brady (12.5 miljoner dollar).

Däremot var det M Night Shayamalans svagaste premiärhelg någonsin och till och med den sågade Old spelade in mer pengar under öppningshelgen. Och boxoffice-experterna hade räknat med en premiär över 20 miljoner dollar.
Men, det ser hyfsat ljust ut då filmen i skrivande stund har snittbetyget på 6,4 på filmsajten IMDB, vilket är ett bra betyg för en film i skräck/rysargenren. och det kan göra att publiken fortsätter att ta sig till biograferna.

Knock at the Cabin har två öppet homosexuella skådisar i huvudrollerna, Jonathan Groff (Looking) och Ben Aldridge (Kommissarie Wenn), och i andra roller syns Harry Potter-Ron, Rupert Grint och Guardians of the Galaxys Dave Bautista.