Årets Dragshowgala, som hölls för andar året, inleddes med en föreläsning om dragshowhistoria och transkultur av Maria Sundin och Johanna Marseille, vilket bidrog till att göra galan än mer intressant!
Spänningen på topp hos publiken inför den något försenade galastarten. Alla villese de artister som High Heels hade lockat till Malmö i år.
På scen briljerade den norska dragshowgruppen DeLicious, de danska dragshowartisterna Miss Showtime och Jack King och från Göteborg hade The GlamDollz kommit för att vinna publikens hjärtan. Från Malmö kom nattklubbsdrottningen Francesca Russo, Gloria Halo och Jimmy Boy till Tangopalatset för att uppträda.
Publiken var väldigt bred och i vimlet kunde man stöta på både dragshowartister, operadivor, TV-kändisar och musikalstjärnor.
Nytt för i år var också utdelningen av Out TVs pris ”Out Your Lifestyle Award”. Rickard Söderberg delade ut årets pris som gick till Francesca Russo, som mållös av häpnad och lycka tog emot den vackra prispokalen, en stor blombukett och en hotell-weekend.