Artisten Lauv väntade till att efter Pride-månaden bekänna färg. I ett TikTok-inlägg skrev han ”När du dejtar en tjej, men är också lite inne på killar” vilket han följde upp med: ”Måste det vara en så stor grej? Jag har helt ärligt inte gjort mer än att kyssts, så jag vill inte gå händelserna i förväg. Men för att vara ärlig så känner jag saker och jag vill inte låtsas om som att jag inte gör det”.

Fansen hyllar nu 28-årige Lauvs öppenhet och ett fans skriver: ”Var dig själv! Vi älskar dig exakt så, och din ärlighet är fantastisk för fans att se upp till”. Och ett annat: ”Du är du, och bara du är lycklig och fortsätter att göra oss alla till LAUV´ers”.

Lauv heter egentligen Ari Staprans Leff har haft en megahit med I Like Me Better, som streamats över 1,5 miljard gånger. Andra hits är I´m so tired…(818 miljoner streams) och Fuck it I´m lonely (466 miljoner streams).

@lauvsongs

Does it have to be that big of a deal? i havent done much aside from kiss so tbh don’t wannna jump the gun but tbh i feel things and i dont wanna pretend i dont. 🙂

♬ original sound – Lauv