Den amerikanska superstjärnan Lil Nas X gled i söndags in på dansgolvet inför överraskade gäster, för att sedan ta sig tid att hälsa och ta bilder.
Han kom med sina livvakter och de gled ner på Söder Mälarstrand på sparkcyklar!

– Han var så trevlig, ödmjuk och genuin i sättet. Han stannade i ungefär två timmar, och då hann han med att kika på karaoken, dansa loss på dansgolvet och prata med folk i baren, berättar Julia Alkefjäll på Patricia.

Till skillnad från besöket på Backdoor för ett par veckor sedan var det en fotovänlig världsstjärna som intog båten.
– Folk frågade om selfies som han glatt ställde upp på, och han såg till att prata med alla innan han gick! Han verkar vara en så fin människa, avslutar Julia.

Det är oklart vad Lil Nas X gjorde i Sverige igen efter att ha varit här ett par dagar för Lollapalooza, och sen gigat i Norge (där han skapade rubriker genom att stoppas av polisen då han åkte sparkcykel i en tunnel).

Under den aktuella kvällen gästades husbandet StorSchlaget av Kayo som bland annat sjöng låten Sommar, lite Bob Marley och därefter ökade tempot med disco och en liten överraskning till gästerna ombord: D-Flex från Rob’n’Raz. Han reste sig från publiken och tog sig an scenen med Kayo och hiten Take A Ride. Festen fortsatte sen med med David Fornander bakom spakarna.
Det är dock oklart om Afrodite-stjärnan mötte den miljardstreamande artisten.