Berätta Daniel, hur var konserten igår på O2 Arena i London?
– Den var det bästa hon gjort på länge – över två timmar lång och som vanligt något helt nytt som inte gjorts tidigare.

 Var det en snygg show?
– Ja, as-snygg – avskalad men ändå överflödig. Allt handlar om henne och dansarna. Inget band. Inga körsångerskor. Allt handlar hon hennes karriär, hennes löpsedlar och liv.

Är Madonna i form, hon har ju varit krasslig och fått skjuta på turnépremiären?
– Ja, jättebra form, både fysiskt och psykiskt – dock verkar vänster knä spöka igen…

Vilka låtar kör hon?
– Allt du kan önska dig och lite till. En fan-pleaser – men jag tror att även om du inte är ett dedikerat fan så kommer du få en hitparad från hennes storhetstid.

Vad var bäst?
– Början.. Slutet.. Och alla däremellan (skrattar)! Öppningen med Nothing Really Matters fick mig att avge ett primalskrik som bara gaykillar (och tonårstjejer) kan. Och sen Up Down Suit som interlude gjorde inte saken sämre.

Saknade du nån låt?
– Både ja och nej. Visst Express Yourself och Frozen hade suttit fint – men skulle inte byta en enda låt mot dom – eller skulle vara den där jäkla Human Nature som hon envisas med hela tiden. Men den visste vi ju att hon skulle göra.

Hur är rösten?
– Lika bra som alltid, det mesta var utan singback – men jag älskar när det blir lite falskt ibland. Det är ju det som är Madonna.

Var det något mellansnack?
–  Ja, mer än vanligt. Personligt och intimt. Det blev nog lite extra igår på grund av lite tekniska problem. Det är inget ”gamla” Madonna hade tolererat. Men hon körde på och skrattade åt det mest.

Och så körde hon gayklassikern ”I will survive”?
– Ja, som en kommentar på hennes ‘health scary’ i somras då hon låg medvetslös i fen dagar. Gissa om det blev allsång? (skrattar)

Ska du se henne igen?
– Jepp. Jag går ikväll igen. Och sen Stockholm. Och sen Paris. Och sen… jag vill typ se alla!

Är gamla Madonna tillbaka?
– Nej – hon är bättre än någonsin!