Tavlan beskriver Caroline Seger själv såhär:
”Tavlan handlar om att det är viktigt att alla blir sedda, att alla får synas och bli bekräftade precis så som den man är”
Pengarna kommer skänkas oavkortat till plans arbete i Pakistan för att stärka flickors rättigheter, ett projekt som Caroline Seger själv är ambassadör för. 
”Pengarna går till plans arbete för flickors rättigheter, det är ett projekt som ligger mig varmt om hjärtat.”

En perfekt julklapp eller present där pengarna kommer till nytta. Eller varför inte köpa den själv och hänga upp i vardagsrummet och skryta lite, inte alla som har en tavla målad av vår egen landslagskapen hängades på väggen.
Caroline Seger är en av Sveriges bästa fotbollsspelare. Hon har vunnit diamantbollen, blivit årets allsvenska spelare och har tagit hem titeln som årets mittfältare på fotbollsgalan. Hon var med och tog VM-brons med landslaget 2011 och i år blev det en bronsplats för Sverige i EM på hemmaplan. Hon är en karismatisk skåning, med ett passande efternamn, som briljerar på mittfältet i Tyresö FF till vardags och är sedan flera år en given landslagsspelare där hon delar kaptenskapet med kollegan Lotta Schelin. 

Här kan du buda hem tavlan:
http://www.tradera.com/caroline-segers-egenmalade-tavla-for-valgorenhet–auktion_340958_198433038

För att läsa intervjun med Caroline Seger klicka här.