Just nu är det bråda tider för Backdoor. Denna fredag väntar en stor dragpalooza med självaste Aquaria som intar scenen efter Werq The World-giget i närheten. Dj:s är Emilio Ramos & Amin Mousavi och i The Hole Tech House floor spelar Daniel Olsson. På lördag blir det stor Madonna-efterfest, Strike a Pose Madonna After Party, där main XXL Pop/Hits/Eurovision floor styrs av Leo B & Emilio Ramos och Ms.K spelar på housegolvet.
Och nästa helg väntar en stor Halloween-fest, Halloween 2023 XXL med Marcus Ullmarker, Pamela, Leo B, och Linus. Vi kollade läget med Backdoors Navid Kabiri inför de stundande festerna.

Blir det enbart Madonna-hits på ett golv eller massa annat?
– Nej, vem orkar dansa till Madonna en hel kväll på dansgolvet? (skrattar). Det blir så klart fokus på Madonna, men även pophits och Eurovision på ett XXL-golv. Sen håller vi lilla dansgolvet öppet med house för dom som gillar det. Men kom i tid! Förköpsbiljetterna är slut och det kommer bli köer.

Vem dj:ar mest Madonna då?
– Oklart, men tippar på Leo B.
Har du förberett i fall Madonna själv skulle komma. Jag menar Lil Nas X kom ju till Backdoor?
– Jag är alltid förberedd för allt. Jag har ju haft ett antal väldigt kända artister på Backdoor så vanan finns ju. Jag har faktiskt ett super-VIP pass in till hennes lounge efter konserten. Och så klart så kommer jag att erbjuda henne att hänga på ner till Backdoor på hennes fest.
Vad betyder Madonna för dig?
– Jag älskar Madonna, hon är ju allas vår gay-mamma.
Vilken är din favoritlåt med henne?
Holiday.Hur kommer det sig att det blev Aquaria som uppträder?
– Aquaria är min egna favorit och jag har haft henne på Backdoor tidigare år. Hon är super lätt att jobba med.
Kommer de andra drugorna från Wereq The World förbi tror du?
– Alla kommer förbi och hänger i vipen i vanlig ordning efter showen.Du preppar också för nästa helgs Halloween-fest, vad händer då?
– Halloween är ett av Backdoors stora datum för fest. Nästan 90 % av våra gäster kommer utklädda och det blir alltid fullt hus och röj.
Kommer du själv vara utklädd och kan du teasa om vad?
– Haha får se, kanske kommer utklädd till Madonna.
Vilken outfit är årets Halloween outfit, alltså vem har skrämt oss mest i år?
– Det måste vara min mamma. Hon är på mig varje dag om att ses, men jag har inte alltid tid. Det är skrämmande (skrattar).