Det nya soundet sägs vara mer riktat mot en androgyn publik, vad betyder det?
– Musiken är riktad till alla och det kommer den alltid vara, men jag har nu försökt nischa mig mer. Jag vill spela mer på nattklubbar- och gayklubbar, och eftersom jag tycker om att ha smink och leka med manligt och kvinnligt så känns det rätt. Jag är androgyn och då vill jag rikta musiken åt det hållet också. Jag älskar Tove Lo, Troye Sivan och Miley Cyrus, personer som på nåt sätt går åt det hållet och vågar ta ut svängarna.

Amnesia handlar om att söka dopaminkickar form av One Night Stands, har du själv gjort det?
– Låten handlar om när man är i det här beroendeframkallande, vågar släppa på hämningarna. Och det är inget fel med ONS om båda vill samma sak. Men det finns en baksida av det eftersom jag märker att man blir lätt dopaminberoende. Jag vill egentligen ha närhet och jobba på något långsiktigt. Men det är lätt att stanna i det kortsiktiga, att få närhet snabbt. Och det känns vanligare med One Night Stands inom gaycommunityt. Det blir mer appar där helt enkelt.

Var hör du hemma i HBTQ+communityt?
– Jag vill inte sätta en etikett på min sexualitet, men jag träffar både tjejer och killar. Och på det senaste har det varit killar.

Hur var giget på MILQ?
– Jättebra, det känns som min publik och det var helt rätt forum att premiärspela den här typen av låt i. Där är inget som är tabu, man får vara precis som man är och det är den typen av publik som man vill ha. Drömmen är senare gayklubbsspelningar i London och Berlin eftersom ”it all starts with the gays” (skrattar).

Du studerar på Musikmakarna i Ö-vik, hur är klimatet där?
– Det är superkul. Nu går jag andra året och då har man praktik i ett år. Det finns så många möjligheter att utveckla sitt sound på skolan och det blir väldigt tydligt vilken typ av musik man vill göra och inspireras av att vara omgiven av så många talanger som är drivna. Just nu jobbar jag som artist och har en manager som handledare. Och nästa vecka ska jag till London för att skriva musik, som en del av praktiken.