Den åtta delar långa serien om en kvinna vars man mördas, men senare dyker upp på film i en övervakningskamera, släpptes i början av året och bygger på författaren Harlan Cobens bok. I serien spelar brittiska AbFab-favoriten Joanna Lumley en stor roll mot ex-såpastjärnan Michelle Keegan, som har huvudrollen som Maya, vars man mördas.
Men ur QX-synpunkt är två av seriens andra stora roller än mer intressanta.

Mayas man spelas av Richard Armitage, som QX skrev om förra året då han var aktuell i Netflix-filmen Obsession. Armitage har tidigare setts i The Hobbit-långfilmerna och Netflix-rysaren The Stranger, och berättade förra våren i The Evening Standard att han har pojkvän. Detta var första gången han kände sig bekväm att prata om att han är gay, trots att han kom ut för sina föräldrar när han var 19.

Och som den unge och socialt klumpige polisen Marty McGregor syns Dino Fetscher. Dino utsågs 2008 till Mr Gay UK 2008, då han gick under namnet Dino Gamecho. 35-åringen är öppen sedan länge och har spelat gay i flera stora serier. Han spelade Daniels (Russell Tovey) ex-man i hyllade serien Years & Years som 2019. Och innan dess syntes han i Russell T. Davies, som gjorde just Years & Years, serier Cucumber/Banana.

Dino Fetscher som polisen Marty. Foto: Netflix

I en intervju med gaytidningen Attitude berättade Dino 2015 att skådisar som Zachary Quinto, Elliot Page och Neil Patrick Harris öppnat dörren för skådisar som är HBTQ+.
– Jag känner stort ansvar över att vara ärlig mot mig själv, och stå upp för vem jag är. Därigenom kan jag vara med och förändra. Om det betyder att jag förlorar vissa roller, så får det vara så.
– Folk måste sluta bry sig om skådespelares privatliv. Det har inget att göra med hur jag gör mitt jobb, så varför är det en grej? Jag vill få roller för att jag passar för dem, inte för vem jag blir kär i.