Andreas Lundstedt och Kerstin Ljungström blir de som står för communityrepresentation i år. Andreas har en intressant karriär med hits både från Alcazar och sina soloäventyr, och har turnerat runt hela Europa med nämnt band. Kerstin Ljungström var i år nominerad till två Grammis, dels Årets Pop men också Årets Kompositör tillsammans med flickvännen Fanny Hultman, för Till dig & Shy Martinlate night thoughts.
Kerstin har också skrivit och producerat låtar till flera av artisterna som faktiskt medverkar i årets säsong, bland annat Seinabo Sey och Estraden. Hon har också jobbat med förra årets flatfavorit Ellen Krauss.

Precis som tidigare är tre av artisterna värdar. I år blir det Dregen, nämnda Estradens Louise Lennartsson och musikproducenten Simon Superti. Dessutom medverkar Peo Thyrén (Noice/Shaboom), Alba August, Seinabo Sey, Per Persson (Perssons Pack), Sophie Zelmani och Arja Saijonmaa. Annars blir programserien som vanligt där artisterna droppar in längs säsongen, och ett specialavsnitt kommer Povel Ramels låtar att tolkas av både medverkande artister och specialgäster. En stor skillnad från tidigare år är att programmet kan streams på TV4 Play från fredagar men visas linjärt först på söndagar.

Så mycket bättre har premiär på TV4 i höst.