Neville Longbottom har blivit en hunk

Matthew Lewis som spelade Neville Longbottom i Harry Potter-filmerna har vuxit upp och visar nu stolt sin kropp på omslaget av den brittiska gaytidningen Attitude. I tidningen berättar Lewis om sin hårda träning efter Harry Potter-åren.

– Det var skönt att kunna vara sig själv. Jag hade inte väntat mig all uppmärksamhet. Jag såg mig aldrig som snygg alls, bara medelmåttig, säger Lewis.

J.K Rowling är chockad
I tidningen visar Lewis upp sin kropp i diverse ställningar och lämnar nästan inget åt fantasin. Lewis har fått mycket positiva reaktioner på sin medverkan i Attitude och sin nya kropp. Författarinnan till Harry Potter böckerna, J.K Rowling, har dock kluvna känslor till förvandlingen.

Via Twitter skriver hon: Inte lika dåligt som att se Dan i Equus, men nära. Varna mig nästa gång för guds skull. Jag kommer alltid att stötta dig Matthew, men ta på dig lite kläder nu.

Om du scrollar ner lite så kan du ser bilderna på Matthew Lewis, vi på QX önskar honom lycka till och kommer numera se Neville Longbottom i ett helt nytt ljus.