Vi har redan tipsat om SLM Stockholms påskaktiviteter för de tappra som vågat trotsa Berlin-suget detta år!
Och för alla er andra som varken far till Berlin eller Blåkulla kommer här helgtipsen:
Så raskt över till Secret Garden som på allvar nu etablerat sig som ett skönt gayhäng. I påskhelgen kör man som alltid öppet till 03 varje dag och Leo b har styrt upp temakvällarna: Onsdag = Disco all over the place. Torsdag =Schlager, Långfredag= Påskgodis, påsktupp och gömda påskägg bland borden. Lördag= ”Vad som helst kan hända, från Dj-båset blir det glada hits.” Uppvärmd uteservering och så längst in i lokalen den hemliga ”trädgård” som gett stället dess namn.
På gayklubben Tank kör man specialöppet under påskhelgen. Onsdag och torsdag 23-05, långfredagen stängt och påskafton 23-05.

Torget har en stor påsksatsning på torsdag kväll då det blir I Krysset med Reine”. ”Lite påskkärringar kan det bli”, utlovas såklart och en hög stämning som alltid!
Innan man och en tar sig till SLM eller KingKong eller för den delen ut i nattlivet nere i byn så är en given start Side Track. Mumsa mat, dricka öl (jättebra glutenfritt utbud) och kackla med hela söderhögen. Öppet onsdag till lördag.
På Bitter Pills är det öppet till och med fredag, sedan är det påskpaus i dagarna tre.

Torsdag kväll betyder Monday Bars traditionella fest. Jo de hann med trots tidigareläggningen av påsken. Monday bar är mixad men såklart gaysnäll och de håller nu till i Colosseum under Tele 2 Arena. Festen görs med Techtribe. Tillsammans trollar de fram tre dansgolv; Techno, Trance och Deep House. Något för alla! Huvudakter blir på trance-golvet med Alex Di Stefano, Jordan Suckley och sista passet som avslutas 04 med Ben Nicky. Utannonserade DJn Paul van Dyk kommer inte så förköp bytes antingen så två går på en biljett eller pengarna tillbaks hos förköpsställena CUM och Billetto.Långfredagen är vikt för Klubb Hångel (queer god och varm klubb vid Mariatorget som lovar ”glitter, tuggumipop, ballonger och just hångel”), Kill Your Idols (Wonks mix på Café Opera) och Candy (Makkan och Bernhard). På SLM är det Cruising Pub men påsken till ära även med DJ – Andreas Barth.

Påskafton är det Glute och Ronny som spelar på King Kong. Gissar det kommer att finnas en och annan kyckling som festar loss bland påskkärringar av alla kön! SLM har åter dansgolvet igång med Andreas Barth dock, lördag som det är, strängare dresscode. Lördag som nämnt även Tank och Leo på Secret Garden.Slut på festen? Nej, nej! Söndag innebär ju Patricia som har premiär för Reine Tapper på jollen och färsk hummer för 99 kronor. Och Wonk är tillbaks med en fest – den sista i Stockholm denna vår – på klubben Pure. Wonk Amore heter festen passande så här när vårkänslorna så sakteliga börjar spritta!GÖTEBORG
På Bästkusten är det BeeBar som satt tonen även i påsk (någon förvånad?). Påskpartaj i dagarna tre: 24 – 26 mars med schlager, pop och its och på lördag Dj Zocky!
Club Queer som har fest varje sista fredag i månaden har prickat helt rätt denna gång! Påskpartaj med Mello Megamix levererat av Campari Camping, DJ Zocky och Dj Bebulah Leigh i övre baren och såklart varumärket GoGoBoyz.
På Gretas satsas det såklart på påsken! Öppet torsdag, fredag och lördag! Start torsdag 23 på kvällen med Dj Mia och Wookie, fredag start 22 då T-West och Lucanoz spelar och så lördag med femöppet spelar Mia och La5ecki.

Glöm inte heller att bara en kort bildresa från Göteborg ligger Borås där RFSL-avdelningen varje lördag driver klubben Glamour!


MALMÖ
Även i Malmö är det BeeBar som håller gaylivet igång alla dagar (utom söndag), nu kompletterat även med Röda Nejlika, Vill man köra nattbus och dans är det Wonk som gäller. Klubbens påskfest och lönelördag med Deejay Jonny och Belinda. Och såklart alla fina bartenders – med och utan kaninöron!