– Moxy satsar på uniformsfest på lördag

Kvällen startar 22 då brudar ur Moxy Stockholm Crew står för musiken. Sen tar polisklädda Dj Fride över och kör till 03 och bjuder på riktigt fängslande beats! I baren syns Josefin och Josefin vattenkammade i sina uniformer.
Alla är välkomna och kör gärna på uniformstemat: Polis, fängelsedräkt, brandman, militär, sjuksköterska eller valfri uniform helt enkelt. Bästa uniform får så klart ett fint pris. Och funkar inget, ta din gamla flatuniform den funkar alltid, hälsar Moxys Anna Högkil.

Så, varför uniformstema?
– Det är första gången vi kör ett klädtema och det var några kommentarer på Moxys Instagram med önskemål om det helt enkelt.

Dj Fride gigar ofta på Moxys fester, vad gör henne till er favvo-dj?
– Hon är vår bästis och väldigt duktig och liksom allround. Men såklart så gillar vi alla våra dj:s jättemycket och alla har sin grej. Kanske skall vi bjuda in dig snart Ronny då blir du vår första kille?

Det skulle vara en ära likt inget annat. Ni kör på La Isla, vad får er att köra där igen?
– Det funkar fint där med trevlig ägare och vi får ha våra egna bartenders och det uppskattar vi och våra gäster. Jossan och Jossan är så fina där i baren. Vi har också nya kul ställen bokat under Pride…

Vem vill du helst se i uniform på festen och vilken typ av uniform?
– Tänk om alla i Orange is the new black kommer…eller i vilket fall Lotta Brome som polis det blir också bra…eller Eva Dahlgren som slutty nurse…