Kön till entrén bildades en timme innan öppning och var konstant under hela kvällen men alla kom in, för alla var verkligen där. Människor hade vallfärdats från Skånes alla hörn för att se och höra Sveriges stora Schlager drottning Charlotte Perrelli uppträda. När Charlotte kom så hade hon varit i en annan stad och uppträtt innan. Det första hon gör är att hon sätter sig ner backstage och signerar singlar.
Hon må vara en upptagen schlagerdrottning men som person är hon ödmjuk. Trött som hon var svarade hon till och med snällt på mina tusen och en frågor. Charlotte berättade att hon fått startfält 2 vilket anses vara den sämsta utgångspunkten i ESC. Men vi tror på vår Charlotte.
Showen öppnades av den vackra och trevliga Felicia som hade kommit till Malmö från Göteborg för att vara värdinna. Charlotte började med Take me to your heaven så att hela Wonk vibrerade. Vibrationerna ökade så i takt med varje låt och när hon sjöng Jag är tillbaka så var det ingen som tvivlade.
Klimax nåddes när Charlotte avslutade med Hero, hon sjöng den till och med två gånger till publikens stora jubel. Det var en underbar feststämning hela kvällen, på housegolvet spelade Joe och Magnus så att svetten droppade från både gogodansarna och publiken. På lilla golvet spelade Shaniqua allt från schlager till rnb. I karaoken höll Francesca ställningen till allas stora belåtenhet.
Det var en magisk kväll på Wonk en kväll vi sent skall glömma.







Wonk i QX GayMap