Restaurangchefen Hayden Phelan gav QX tillstånd att för första gången i restaurangens 17-åriga historia göra ett reportage med bilder inifrån Patricia. Själv har han jobbat där som chef i 8 år och han berättar stolt att Patricia ”är det roligaste stället på söndagar”.
Lars Åke ”Babsan” Wilhelmsson som uppträtt på Patricia sedan starten presenterade Magnus Carlsson och hjälpte sen till att delade ut singlar till publiken.
Det blev en galet rolig kväll!
Personalen som var utklädda i piratkläder och överallt runt båten satt piratflaggor och presenter på pirattema delades ut till gästerna. Bland festande gäster fick vi tid för några frågor till Magnus Carlsson.

Vad har du för planer för sommaren?
– Jag kommer turnera runt i Sverige men kommer att vara ledig för första gång på länge under Pride-veckan. I år vill jag njuta av den och vara där som besökare.
Hur ofta besöker du Patricia?
– Ganska sällan. Jag jobbar ofta på söndagskvällar eftersom jag arbetar heltid med musik. Men till sommaren blir det nog en del nätter på Patricia tills solen går upp.
Vad är det för budskap du vill förmedla till dina fans?
– Jag vill förmedla självsäkerhet och att folk ska vara stolta över hur de är och inte vara fördomsfulla.
Och slutligen kort – vad har du för fritidsintressen?
– Jag har 4 hundar där går mycket av min tid. I övrigt tränar jag mycket, umgås med mina nära och kära och jag är gift vet du, avslutar han med ett härlig leende.Patricia söndagar i QX GayMap