QX rekommenderar alla att ta sig ut på galej i helgen. Utbudet är brett och partyskorna kommer att slitas rejält och plånböckerna får en rejäl bantningskur!
Fredag kväll är det GKolingsborg med DJ -uppsättningen Pjotr, Warren Jon och Christer Broman. På SLM är det läderkväll, dvs strikt dresscode där kodord som Wesco och Langlitz kommer surra i lokalen. Klubb 90’s har sommaravslutning! Det innebär att varje-fredags-tempot byts ut mot två fredagar i månaden. I Linos lokaler blir det fredag kväll Dj-uppsättningen Anders Sewerinson, Leif Wademark och Andreas Barth. Fux och Wonk är på plats som klubbvärdinnor. Kinks and Queens har Mega-party på Camarillo. Leonora styr sina lydiga gäster med järnhand och låter den röda lampan blinka till allas lycka.
Självklar förfest/drink hos Torget, Side Track, Göken, Roxy/Judys, Momma och med en jacka på Mälarpaviljongen.
Och än mer förfest blir det i Bromma och Ängbybadet, där Bao Beach Restaurant öppnar upp klockan 18.00 med grym musik, eldar och ljus. Klockan 23.15 går sedan chartrad buss till Kolingsborg och G-klubben.
På lördag har Preop-gänget bokat upp Galärvarvets Kruthus till ett ”gay, stray, what ever-inferno”. Ett Baleares Vocal Floor med de svenska spelmännen Johan Kinde, Jonas Kleerup, Dr Beat, Dj Life och Jean Skarstedt med gäster. Det blir i Preop-anda installationer, ohämmad hedonism och för att få oss i stämning ”The Ejaculating Bodyworkers”.
Sonja Moonear & Dandy Jack levererar ”hisnande live och Dj sets”, rytmiskt, extatiskt och musikaliskt. Och Dj Butane med drivande DJ-set ger oss djupa, melankoliska toner. 140 i entré innan 23.00. Festen rullar till 05.00.
På lördag är det MouseClub på Kolingsborg. Alla kvinnor får lyckan att dansa till Dj Sara Varga och Dj Inca som spelar ”hot, sex and dirty”. Dj Sanaz levererar en mix av 80-talsmusik, schlager och house. Öppet är det 22-03 och det kostar 100 i entré.
När MouseClub kör tjej så satsar Lino på killarna mellan 22-05. Alltså strictly boys. Jörgen kör klubben, Edward Schlagern och på gården spelar Anders. Succé förar Boys Only-kvällen, succé lär det bli såväl på Kolingsborg som Lino även denna lördag.
På SLM spelar Niclas Paus för läderkillar som vill värma upp inför nattens äventyr.

Storstockholm i QX GayMap