De har känt varandra i många år, men romansen började i mars. Vissa källor säger att de bott tillsammans i Lindsay Lohans Hollywoodhus till och från sedan dess. De har setts hålla hand flera gånger, och vid ett besök i New York ska de ha kyssts på öppen gata. Dock har de inte kommenterat romansen, inte offentligt i alla fall. Däremot ska Samantha Ronson gjort ett utspel under en av sina DJ-sessions genom att ropa: – Vid slutet av det här året heter min älskling Mrs Ronson!

Det här uttalandet har fått igång bröllopsryktena i det redan giftasyra Hollywood. Det var inte länge sedan Ellen DeGeneres och Portia De Rossi gifte sig. Lindsay Lohan har trots sina 22 år hunnit med att bekanta sig med både kändislivets sol- och skuggsidor. Hon blev upptäckt redan som treåring och började göra modelljobb för barnkläder. Det ledde till en roll i en Disneyfilm när hon var 11, vilket ledde till fler tv- och filmjobb.

2006 kom hon tia på listan ”Världens 100 sexigaste kvinnor” som tidningen FHM satt samman. Hon har partat med andra IT-tjejer som Nicole Richie, Paris Hilton och Nicky Hilton. Lindsay Lohan har också en karriär som sångerska och har släppt tre album.

Hennes karriär har kantats av skandaler. Lindsay Lohan har varit inblandad i flera bilolyckor, varav den senaste gjorde att hon dömdes till en dags fängelse och tio dagars samhällstjänst efter att hon kört rattfull och att polisen hittat kokain i hennes bil. Efter detta skrevs hon in på ett rehab-center för alkohol- och drogavvänjning.

Vänner till Lindsay Lohan säger att den 31-åriga flickvännen Samantha Ronson är det bästa som hänt Lindsay, eftersom Samantha har ett gott inflytande. Samantha är trygg i sig själv, trogen och avskyr droger.

Reaktionen bland många flator har varit lite lik den som bögarna upplevde när Magnus Betnér kom ut som bisexuell, nämligen ”Det är för bra för att vara sant!