Det finns inte så många klubbar som lyckas så bra med att få en att glömma vardagen och fly ut i drömmarnas och fantasins värld som Hootchy Kootchy Club. Här får man vara precis den man vill som Alexander och Lovisa från Göteborg sa ”det här är så otroligt bra” och så syndade de vidare.
Temat på Hootchy Kootchy Club var med tanke på protesterna i Rom på lördagen passade ”Vatican Secret”. Hela klubben var som skammens högborg full av synd som fick syndernas förlåtelse av ”På-ven Robertus Fuxius VI”, eller mer känd som Robert Fux, som skötte det hela med bravur, men så är han en enastående konferencier.
På scen fick vi förutom Hootchy Kootchy Hussies, vilka för övrigt gestaltade de sju dödssynderna, Taylor Mac, Michelle Mynx från Gravity Plays Favorites och Fancy Chance.
Efter denna afton kan man inte annat än att se fram mot den stora julfest som Hootchy Kootchy Club håller nu den 11:e på Södra Teatern, ”A Hoothcy Kootchy Christmas Caramel” då man bl.a bjuder på de smarrigaste godisbitarna vi stött på genom åren med bland andra de internationella artisterna Scotty the Blue Bunny (US), Taylor Mac (US), Fancy Chance (UK) och Cherry Ripe (UK).

Men allt behöver ju inte vara en så total flykt från den grå vardagen för att man går ut.
På Connection spelade DJ Inca. Connection som numer även kör på lördagar börjar verkligen likna gamla tiders Connection då lördagar var tjejernas afton. En och annan kille syntes men framförallt så var det tjejerna som hade övertaget denna lördag.


HOOTCHY KOOTCHY
Hootchy Kootchy i QX GayMap

CONNECTION HAR ÖPPNAT PÅ LÖRDAGAR


Club Connection i QX GayMap