Under onsdagskvällen höll Rebell sin Fredsgala på Club Kattis. På scen bjöd man på Cirqus Alfons som turnerat runt i världen för att förbättra situationen för bland annat barn drabbade av hiv-epidemin. Tre priser delades ut vid Rebell-galan. Årets artist blev Robert Fux, fredspriset gick till Victor Marx (Kulturkampanjen) som för övrigt nu den 13:e ordnar en stödfest på Kafé 44 för att samla in medel till återuppbyggnad av Cyklopen. Det tredje priset, Inre fridspriset gick till Frida Darell.
Det var garanterat bättre drag på den här festen i rosa ”eurotrashstil” än på den i Stadshuset ett par kilometer från med pingvinklädda herrar och damer i ”Dior”.


Kattis i QX GayMap

STERNFALL OCH REBECCA PÅ TORGET
På närmare håll än Stadshuset var det också fest och stjärnfall kan man säga. På Torget kunde man avnjuta Rebecca Törnqvist som gjorde ett fantastiskt framträdande. Vidare så spelade Sternfall med Nils Harning med all den glädje och svung som Klezmer-musiken innebär och hela Torget gungade loss. Och när det börjar gunga på Torget har man inte mycket annat val än att gunga med, för det var det fullt hus som vanligt när det vankas Klezmer. Passande att lära dansstegen inför ljushögtiden Chanukka som i år inleds den 21 december.


Torget i GayMap