Winter Wonderland i QX GayMap

Wonk och Gretas fylldes med festsugna gays på juldagen. Ikväll, annandagen, är det stockholmarnas tur att fira en regnbågsfärgad jul. På Münchenbryggeriet har QX fest med Boybar XL och Leo B. På stora dansgolvet spelar Edward af Sillén och Helsingforsklubben DTMs resident Alex Kunnari. Vi frågade Edward inför kvällens spelning vad vi kan förvänta oss.
– Ni kan förvänta er en kul, galen blandning av grym dansmusik. Allt är tillåtet: Pop, R’n’b och schlager! På Winter Wonderland är temat glädje och party, så på dansgolvet blir det hits, hits och åter hits, säger han.
– Hur laddar du upp?
– Det behövs inte. Jag har varit laddad sen i april!
…. och så det där med fem topplåtar just nu..
– I iPoden är jag mest tokig i ”Hurtful” med Erik Hassle och ”The Fear” med Lily Allen.
På Dansgolvet däremot blir julens 5 topplåtar:
1. Release Me – Agnes
2. Single Ladies – Beyonce
3. Disturbia – Rihanna
4. Take my body close – Velvet
5. If U Seek Amy – Britney

Förfesta och fixa förköpsbiljett så man slipper kö gör man lämpligast på Club Pigalle där det är öppet 17-01 eller på Torget som har annandagsöppet mellan 16-01.
Andra fester på annandagen är den mixade klubben 90’sRiddarkällaren och BlondieKnast, där man ikväll har sista natten ut! Blondie funderar på att under våren har öppet lite då och då, men fest varje fredag på Knast är det alltså slut med efter ikväll!
Fredag betyder självklart att även Side Track och Göken har öppet liksom Momma och Roxy. Och Club Connection på restaurang April. Läderklubben SLM har julfestat hela julhelgen och fortsättare såväl fredag som lördag.


Stockholm i QX GayMap