”Bobby Odunco är årets snyggaste”

Hur ska du fira nyår?
– Jag och fem kompisar ska åka på en weekend till en storstad i Europa och festa. Vart vi ska åka har vi inte bestämt, det gör vi först när julstöket är förbi. Det är inte första gången jag åker utomlands på nyårsafton, ett år var jag till exempel i Thailand. Jag försöker alltid att åka iväg de gånger jag inte har barnen, och i år är ett sådant år, säger Linda Rosing.

Vilket blir ditt nyårslöfte?
– Att jag ska sluta röka. Jag är så knäpp som har börjat, men kommer absolut fixa att fimpa. Har jag väl bestämt mig för något och har ett mål så lyckas jag. Att träna och röka går inte ihop, så då får jag välja att antingen ha en snygg kropp eller sunka ner mig.

Vem kysser du vid tolvslaget?
– Ingen. Det är inte så aktuellt nu med tanke på att jag har avtal med Kanal 5 som säger att jag inte får kyssa någon annan under inspelningarna av ”Den rätte för Rosing”. Det får bli någon av mina kompisar som får en puss på kinden i stället, en tjejkompis.

Vad är det bästa som hänt dig under 2008?
– Det har hänt så otroligt mycket bra men det absolut bästa är att jag startade min blogg. Jag älskar den, den är en del av mig. Att jag flyttade den från Hanky till Kanal 5 har gjort att jag har tappat en del besökare, men eftersom jag kommer att blogga i mitt program så är jag säker på att de hittar tillbaka.

Vad vill du helst glömma från året som gått?
– Jag ångrar absolut ingenting. Det här året har varit det bästa i hela mitt liv och det som har hänt har bara varit bra grejer.

Hur har du utvecklats som person under 2008?
– Jag har blivit mer självständig och självsäker.

Vad trodde du aldrig att du skulle göra men ändå gjorde?
– Att tacka ja till ett eget tv-program. Sara Goldensohn på Kanal 5 kontaktade mig och visade en pilot av programmet över en middag. Jag fick med mig den hem och tittade tillsammans med min dotter. Jag funderade länge och var ganska osäker eftersom det var åtta månader sedan mitt förhållande tog slut och jag trivs som singel. Min dotter peppade mig och sa att det är väl klart att ”du ska vara kär, mamma” och på den vägen är det. Att tacka ja gjorde jag helt rätt i.

Vilken låt har du spelat mest i år?
Robyn feat Andreas Kleerup med “With every heartbeat”. Den får mig att rysa. Jag kan sitta och lyssna på den och bara ta in, den är så bra.

Vad är det onödigaste du har köpt i år?
– (en stunds tystnad)… cigaretter, kan man säga det? Jag gör det!

Vad är årets stora skandal enligt dig?
– Lågkonjunkturen. Det är fruktansvärt tragiskt att människor blir utan jobb.

Bobby Odunco med Linda

Vem är årets snyggaste hbt-person?
– Jag måste säga Bobby Odunco, min bästa vän, klart att det är honom.

Vad ser du mest fram emot 2009?
– Att min blogg blir lika framgångsrik som förut och att mitt program blir succé och resulterar i att jag får hämta hem Kristallen. Det skulle vara ett bevis på att jag har engagerat mig och gjort någonting bra.





Läs också Peter Gustafsson ”Vid tolvslaget har jag redan hamnat i säng”

Läs också Per-Robin Gustafsson ”Jag drar till skogen i Norrland och dricker hembränt”