Just nu rullar säsong 14 av RuPauls Drag Race, som i Sverige kan ses på streamingtjänsten WoW.
Innan säsongen startade innehöll årets cast två transkvinnor, Kerri Colby och Kornbread Jeté, men nu har de fått sällskap på plan T då flera av deltagarna kommit ut som trans de senaste veckorna.

Efter att deltagarna Bosco och Jasmine Kennedie berättat att de är trans, den sistnämnda i Ru Pauls Drag Race: Untucked under tårfyllda former, var det i veckan dags för en femte transperson att bekänna sig till de rosa-blå-vita färgerna. 26-årige favoriten Willow Pill kom i veckan ut som trans. Willow gjorde det via sociala medier i ett inlägg där hen berättade att det tagit tid att komma fram till vem Willow är eftersom allt fokus legat på sjukdom de senaste åren. Willow har en svår njursjukdom, cystinosis, som gör livet tufft och i programmet kan vi se Willow kämpa med pilliga uppgifter som gör att  motoriken hamnar ur balans.

Willow Pill har tillsvidare valt pronomen ”she/they” och kategoriserar sig ”trans femme”.
Flera av Willows RPDR-kollegor berömmer Willows mod på Instagram, så som Gigi Goode, Jujubee, Shea Coulee och Detox Icunt. Även Willows säsongssystrar Angeria, Daya Betty, Jasmine Kennedie, Kornbread, Deja Skye, Kerri Colby och Orion Story plussar kompisen.