Prisbelönte mångsysslaren Billy Porter är inte bara skådespelare, sångare, författare och allmänt fabulös på varenda gala han gästar. Nu kan han även titulera sig filmregissör. Pose-stjärnan är aktuell med filmen Anything’s Possible som under helgen släpptes på Amazons streamingtjänst Prime Video.

Anything’s Possible beskrivs som en modern romantisk komedi om spirande kärlek i high school-korridorer. Den klassiska pojke-möter-flicka-mallen skakas om av att flickan, Kelsa, är transsexuell. Hon spelas av Eva Reign som gör sin debut framför kameran efter en karriär som journalist med fokus på hbtq-frågor.

Den första kärleken blandas med självtvivel i en film som riktar sig mot Generation Z. Porter berättar mer i en intervju med Out.com:

Ximena García Lecuona skrev ett underbart manus som handlade om transglädje. Jag kommer från Pose, som är väldigt viktigt men handlade om trauma och om en grupp människor som väljer glädjen och kärleken. Men här började vi med glädjen. Det handlar om firande. Det handlar om att respektera mänskligheten, något som fortfarande tyvärr är nytt och revolutionerande. Men jag är så tacksam över att få vara en del av förändringen.