23:52 Nu är galan slut för i år. Glöm inte titta på QX-galan på lördag 21:30 på TV4. Nu fortsätter efterfesten här på Cirkus och hbtq:sen ska dansa in på småtimmarna men tyvärr är det hemlighetsstämplat. What happens at Gaygalans efterfest stays at Gaygalans efterfest.
Vi ses nästa år!

23:47 Äntligen verkar det som att artisten är på G. Sissela stoppar i en krona i jukeboxen och på scenen kommer Samantha Fox och sjunger Touch me .

23:46 Vi väntar fortfarande på den försvunna artisten. Sissela har fått igång husbandet och dansar nu tillsammans med den dansande polisen.

23:40 Någonting händer och tidsschemat spricker. Sissela tvingas improvisera och hon gör det galant. Vi väntar på en artist..

23:37 HBTQ och alla heteros, vi för alla olika kamper men vi för en gemensam kamp och det är mot rasismen. UT MED RASISTERNA skriker Silvana och får tårar. ”Det här är inget skämt för mig.” Starkt.

23:36 Hon är en 176cm POWER PUSSY!!! Silvana skriker ”TACK GUD JAG ÄR HOMO!”

23:35 SILVANA IMAM!!!!!!!!!!!

23:33 Ola Salo, Silvana Imam, Fanny De Aguilar, Marcus Juhlin eller Peter Jöback?

23:31 och som prisutdelare ANNE FRID ”ABBA” LYNGSTAD…. Cirkus ställer sig upp!!!

23:31 Nu är det dags för priset som vi alla väntat på. Årets Homo.

23:30 Sissela har bytt om och har på sig en glittrig supersnygg klänning. Vilken kvinna.

23:29 ”Måste jag göra något nu när jag vunnit? Måste jag vara straight hela året? frågar Johan QX-redaktör Anders Öhrman.

23:27 JOHAN KÖHLER från Kiruna IF…

23:27 Årets Hetero 2014, framröstad av QXs läsare är….

23:26 Dom ska dela ut pris till årets hetero

23:24 Folk vill inte sätta sig ner även fast Dr.Alban har lämnat scenen och Anton Hysén och Roy Fares ska dela ut pris.

23:22 Golvet gungar för alla som stampar takten och dansar…

23:20 WOW VILKEN SHOW… Nu är det dags för Dr Alban med Sing Halleluljah!

23:18 NU KOMMER TROLL OCH SJUNGER JIMMY DEAN!! Cirkus fullkomligt sprängs just nu, ingen sitter ner!! Alla dansar och sjunger med!

23:16 Drömhus kliver av och på kommer DA BUZZ och sjunger DO YOU WANT ME!!! HE

EGUD a walk down memory lane. FANTASTISKT!!!!

23:13 Sissela kommer in med en jukebox och på scenen smyger Drömhus in och spelar Stjärna på himlen. Publiken kommer ihåg orden och sjunger såklart med. Denna gamla pärla hade vi nästan glömt bort.

23:12 Hon vill tacka alla som är för kärlek och allas lika värde.

23:12 Molly Sandén ”vi är alla fina som vi är och vi duger som vi är.”

23:12 Och vinnaren av årets låt är MOLLY SANDÈN!

23:11 Loreen vill inte vara flummig, skönt att hon ändå driver lite med sig själv och sitt rykte. Hon delar ut pris till årets låt.

23:10 Loreen har nog kvällens största urringning. Hon har bara en kavaj och inget under. OMG!! Tuttchock..

23:08 Dom kramar varandra ”Tack Carina” ”Tack Kristin, Jag älskar dig” säger dom och går av scenen och upp kommer Loreen…

23:07 Meltzer ”Åh denna kärlek, hur i helvete kan det vara fel med KÄRLEK???”

23:06 OCH VINNARNA ÄR BERG OCH MELTZER… Dom kramar alla i publiken innan de hittar fram till scenen. Så glada… ”ååh vad glada vi blir, så glada, åh va dåliga vi är när vi inte har förberett oss.”

23:05 Vem tar hem det? Snart vet vi…

23:04 Mariette Hansson och Magnus Carlsson sjunger ”Det finns bara en av oss” och ska dela ut pris till årets Duo.

23:03 Helen sjunger om att ensam är inte stark. Hon får stående ovationer. Qxgalan älskar Helen Sjöholm.

22:58 Nu sjunger Helen Sjöholm. Vilken fantastisk sångröst hon har. Rysningar.

22:50 Qx vill hylla och hedra alla pridefestivaler runt om i Sverige. QX bjöd in 8st pridefestivaler som hade sin första parad 2014. Pajala, Lund, Falkenberg, Karlskrona, Hudiksvall, Falun, Sapmi, Skellefteå.

22:48 QXs chefredaktör Anders Öhrman kommer upp på scenen för att dela ut årets hederspris. Han pratar om hur han flyttade från Örebro till Stockholm men hjältarna stannar kvar på landsbygden.

22:46 Albin och Kristin Amparo tar över scenen och publiken börjar dansa igen. Låt mig vara din soldat sjungs det i allsång.

22:45 Dario Idzakovic blir utbuad av en man i publiken. Han kanske sympatiserar med partiet som Dario släckte lamporna för.

22:41 Nu släcks hela Cirkus ner. Allt blev svart. Sissela kommer in med endast en lyckta. Hon berättar om när Sverigedemokraterna hyrde en lokal i Malmö och Dario Idzakovic släckte lamporna i lokalen för att få ut dom.

22:40 Årets Scen 2014 tas hem av Jonas Gardells Livet är en Schlager. För två år sedan var Jonas Gardell och Torka aldrig tårar utan handskar Galans stora vinnare..

22:37 Hon hyllar QX-galan men passar på att ge QX en känga för servetterna som finns på borden som det är två män på framsidan och män på baksidan ”VAR fan är kvinnorna?” frågar hon.

22:35 Marika Carlsson, som prydde omslaget på QX i höstas, delar ut pris till Årets Scen.

22:25 Och årets moment 2014 var när Conchita Wurst vann Eurovision.

22:17 Ett klipp från Rederidets homokyss som skapade rubriker för 18 år sedan. Nu är Ola Forssmed och Emil Wessberg här för att dela ut pris till Årets Moment. .

22:14 En liten handbok i konsten att bli lesbisk av Mian Lodalen och Matilda Tudor

22:14 och vinnaren är…..

22:13 Lars Lerin välkomnas upp på scenen och ska dela ut pris till Årets Bok.

22:09 Nu går hon fram till Silvana Imam. ”Alla vill ha na, från Sverige till Gana(…)” Sissela kör en hyllning på rim.

22:07 IdolFanny får också sin beskärda del av Sisselas skämt. Sissela tror att hon vinner för både Maryjet och Cissi Ramsby har vunnit innan.

22:04 Nu pratar Sissela om när Olsa salo tappade hackan i Så mycket bättre när Carola berättade om sin lesbiska relation. Ett klipp visas och hela Cirkus skrattar så de kiknar.

22:03 ”I got the girls on my mind all the time” sjunge Beatrice och alla flator i publiken ställer sig upp och sjunger med.

22:01 Beatrice har på sig en tight skinnklänning. Silvana Imam, hennes flickvän är nominerad till årets Homo. Hon står i publiken och hejar på sin tjej.

22:00 Nu kommer Beatrice Eli och framför låten Girls. Den är även nominerad till årets låt.

21:58 Nu blir det lite allvarligare stämning. Sissela berättar om Therese som fick en lapp i brevlådan ”Ta din unge och stick homojävel” Therese och hennes flickvän är här för att få känna av gemenskapen som faktiskt finns inom hbtq-sverige.

21:55 Årets artist är ALCAZAR!!! GLITTER OCH DISCO I HELA CIRKUS.. Alla ställer sig upp…

21:52 Carina Berg och Kristin Meltzer står på scen och ska dela ut pris till Årets artist. De skämtar om alla nominerade. Alcazar är som en stor glitterboll, Carola som en stormvindsboll, First Aid Kit som en första hjälpen boll. Carina säger att Kristin är som en hårboll.

21:51 Nu kommer den dansande polisen Erik Billving och dansar med Sissela.

21:49 Nu skämtar hon med Kajsa Bergqvist ”Du har lämnad höjdhopp med rekord på 2.08 till vinimportör med ständig promille på 2,8.”

21:46 Sissela är ute i publiken och skämtar med Molly Sanden och Danny Saucedo, Måns Zelmerlöw och säger Fittschow till Jenny Strömstedt.

21:45 Urban Deli vill att fler restauranger ska ta ställning.

21:41 och årets Restaurang/Bar är URBAN DELI.!!!

21:40 Årets Klubb är CANDY…

21:37 Robert Fux delar ut nästa pris till både Årets Klubb och Årets Restaurang/Bar.

21:35 Peter Jöback dansar som en gud i klackskor. Om jag skulle försöka mig på samma steg skulle jag bryta fötterna. WOW. vilket nummer.

21:34 Peter Jöback och Livet är en Schlager på scenen. Peter är så snygg som tjej. ojoj..

21:33 ORANGE IS THE NEW BLACK!!!!

21:33 Och bästa TV-program 2014 är enligt QX-läsare….

21:30 Saga Becker välkomnas upp på scenen. Första transpersonen någonsin att vinna bästa kvinnliga huvudroll på Guldbaggegalan. Hon ska delas ut pris till Årets bästa TV-program.

21:25 ”WOW, det här är stort, riktigt kul” Kiruna Hockey påpekar att idrottstjejer är öppna och stolta och de önskar att fler killar inom idrotten också kan vara öppna och stolta. Alla ska få idrotta utan att känna sig trakasserade och utanför. Cirkus ställer sig upp och applåderar.

21:24 Och vinnaren är!!! KIRUNA IF…… Jaaaa.

21:23 Kvällens första prisutdelare supermodellen Emma Wiklund. Hon ska dela ut pris till Årets Keep up the good work.

21:22 Hon skämtar med Christer Björkman om att han kan börja hjärtrösta nu.

21:21 Sissela har fått frågan av en journalist ”Varför har ni en gaygala?” hon svarar ”Men förstår ni inte?? För att vi kan…!”

21:18 Sissela skämtar om att det är så nytt å fräscht i år: Alcazar kan vinna pris, Mona Sahlin är här, Eva Dahlgren är nominerad.

21:16 Äntligen skriker Sissela. ”Jag är er egen galavärd, som ni har längtat”. Det var nio år sedan hon ledde galan senast.

21:14 Filmen fortsätter med att Sissela sätts i hårdträning. Hon kommer rusande in på scenen i folkdräkt. Hela Cirkus ställer sig upp och skriker…

21:12 En video spelas upp med Sissela.QX Anders Öhrman och Ronny Larsson ber på sina bara knän att Sissela ska leda gaygalan. Hon vill inte för hon inte ”är med i gemet” längre och vet inte vem som är homogay.

21:10 Orup forsätter showen och Främling övergår till Pojkarna på Rad. Vilket drag. Hela Cirkus applåderar och sjunger med…

21:07 NU STARTAR DET.. Orup på scenen och sjunger sin version av Främling från Så mycket bättre.

21:04 Nätet krascha, för många uppkopplade på Grinder antagligen, men nu är jag tillbaka. Galan är påväg att starta.

20:58 QX-galan kommer att TVsändas på lördag 21:30 på TV4. Den kommer tyvärr inte sändas i sin helhet men ett ihopklipp av det bästa kommer ni i alla fall få se.

20:58 Vill meddela alla att snart sätter vi igång och under kvällen kommer det även komma upp en del bilder. Jag ska försöka hinna med att berätta allt spännande som händer.

20:55 Nu uppmanas alla ta sina platser.

20:52 En röst hördes nu från högtalarna ”QX-galan startar om 5minuter”, lät förvånande lik hon som pratar i tunnelbanan.

20:51 Jag har hört rykten om att en viss schlagerdrottning befinner sig i byggnaden och då pratar jag inte om Sanna Nielsen, Loreen eller Pernilla Wahlgren.

20:50 Nu börjar publiken släppas in i lokalen, många partysugna homogays.

20:35 Kiruna Hockey kom precis in och satte sig, deras regnbågsfärgade tröjor hänger över stolsryggarna.

20:30 Allt fler gäster börjar hitta sina platser och bakom scenen görs en sista genomgång. Mycket som ska klaffa.

20:25 Snyggingen Anton Hysén skämtar med Roy Fares, han kanske skämtar om att Fares kan få känna på hans bak(verk)?

20:24 Michael Bindefeldt går fram och kramar om Anna Kinberg Batra och står och småpratar lite vid hennes bord.

20:15 Loreen kommer in och sitter vid samma bord som Christer Björkman. Minns hennes framträdande av Euphoria för två år sedan på gaygalan då lyftes taket av Cirkus..

20:13 Ljudet testas och hög musik strömmar ut ur högtalarna, folket i salongen börjar genast jubla. Stämningen är på topp och om cirka 50min är det dags Sissela Kyle att leda oss genom kvällen. Mina funderingar just nu, vad kommer hon ha på sig?

20:00 Röda mattan kryllar av galasugna människor. Hittills har jag sett Babsan, Silvana Imam, Anton Hysén, Mona Sahlin och Mark Levengood.

19:47 På plats på Cirkus. Första gästerna har anlänt in i salongen och är redo för en oförglömlig kväll.