På med gummikläderna, damma av lädret och stryk uniformsskjortan: nu är det Stockholms tur att stå värd för fetischister och BDSM-utövare av alla sexualiteter och kön.

Onsdag kväll startar Stockholm Fetish Weekend med mixad fest på SLM (Wish och SLM), FemDom har pubkväll och onsdagsklubben Abzint har ”micro”-fest på H62 vid Mariatorget.

torsdag flyttar Club Abzint till Sjätte tunnan i Gamla stan med ett socialt häng och provsmakning av just absint. Wish har sin sista torsdagen-fest i SLMs lokaler medan Borgen samlar till öppen BDSM-samling på Secret Garden. Hos KGB, i kvarteren kring stans två saunor i Barnängen, blir det en Kinky Garage-bar.

Fredagens två stora fester blir det SLM som i sina lokaler har en ”Black Out”-kväll för medlemmar (obs du måste föranmäla dig via deras hemsida om du inte redan har medlemskort). Mörk som synden helt enkelt! Den andra stora festen på fredag är Club Abzint som tar över The Studio på Söder Mälarstrand och kör fest till 02 där det blir performance, dansgolv, installationer och videokonst. Biljetter via Billetto.

KGB på Barnängsgatan är också plats för lördagens loppmarknad. Förutom möjligheten att shoppa blir det filmvisning och seminarier. 17.30 stängs dörrarna så att alla hinner fixa till sig inför kvällen stora fest på Eventhuset i Årsta. 20 öppnas det då Dekadance står värd och 00 tar technoklubben ΦOMO över. Öppet till 05.
SLM har såklart öppet lördag för sina medlemmar och det är Kliin som är kvällens DJ. Obs det är Club Berlin som är temat, dvs strikt läder eller gummi. Nada mas, nada menos!

Söndag avslutas Stockholm fetish Weekend med att Wish fixar dagfest i SLMs lokaler. 11-15.30.