Herregud hur skall en hinna med allt. Solen är uppe dygnet runt och allt skall hinnas med innan första Midsommarsupen skall nubbas!
Så här: Midsommarafton innebär stängt, stängt, stängt.
Men det finns några ställen som vet att Stockholm inte är helt tömt!
På Secret Garden med utökningen After har öppet 11-03 hela helgen inkluderat självaste den magiska av magiska dygnen.
Tom Valrud och Ali Simsek meddelar QX i en sammanfattning att:
– Gala partaj och Glad midsommar på er alla! Möt oss i gamla stan! Vi står kvar! Kingen Tok Tom kommer och går och finns nånstans, Imaa Queen är också på plats och fotar och minglar och eventuellt spelar musik för er!
Hela Midsommardagen fram till 02 blir det (o)traditionellt midsommarfirande på Mosebacke. Start ute i det soliga fria och frampå kväll och natt tar de festande sig in i huset för middag och klubbande. Allt under Miss Ingas ledning.
På läderklubben SLM är det traditionellt mixad midsommarfest på lördag. Fantastisk mat och nubberier för alla som lyckats fixa biljett och från 22 är det öppet för medlemmar i någon av landets fetisch-klubbar.
På självaste Midsommarafton satsar klubben på en av sina stora succé-koncept: Sportkväll och fri entré!
OBS dock alla killar: SLM har sedan april nya regler kring detta med att komma ner i källaren. Du måste innan 18.00 anmäla dig via hemsidan. Någon snurrigt, men de facto så det är. Och det är värt besväret när det är specialkvällar! Så fyll i blanketten nu!
I övrigt? Jo Leo B och skivspelare befinner sig där en skall vara när det är Midsommar – ute i Skärgården och närmare bestämt på Grinda.
Midsommardagen – jo då är allt igång igen (nästan) som vanligt.