Med rubriken BIG NEWS, lanserar idag LIQ Stockholm det som blir en permanent fredags och lördagsklubb i The Office lokaler intill Stureplan. Efter några tester med tillfälliga kvällar och en rejäl satsning i samband med Prideveckan, vågar sig nu The Office och gänget bakom klubbkonceptet LIQ, Sofia Kärnestam, Fredrik Wallberg och Andreas Karlsson, satsa hårt!

– Vi kommer kicka igång den här helgen med vårt stor big celebration party där vi firar att vi går från månads till veckoklubb! Givetvis är alla välkomna att glida förbi för att parta ordentligt och sprida kärlek, säger de tre i ett mail.

– Våra party peeps fick inte nog av festandet och det känns som att Gay-Stockholm har törstat efter en ordentlig nattklubb, säger de vidare och fortsätter.
– Vi kommer satsa stenhårt varje kväll vi har öppet och verkligen välja kvällen underhållning med omsorg. Gästerna kan vänta sig allt från artister och grymma dj´s till strippor och manlig burlesque. LIQ Stockholm kommer leverera, det är ett löfte. Vad som också är riktigt jäkla kul är att att vi har tillstånd till 05. Vår åsikt är att Stockholm över lag inte har i närheten av tillräckligt med ställen som är öppna vid 05. Vem fan vill sluta festa vid 03 liksom ? 

–Vi tror verkligen att bara det kommer göra att LIQ blir ett naturligt tillhåll för alla partysugna.

Så sagt och gjort. I och med denna helg kan partysugna välja mellan Secret Graden, KingKong, Tank och såklart SLM om det fest när Askungen rusat hem som gäller.

Snart kommer dessutom Martin Johanssons klubbsatsning i nya The Backdoor igång vid Tele2 Arena. En klubb som utlovar flera barer, dansgolv, backroom och samarbete med klubbar som FIST och KOXБOX. Med technoklubbarna i Solna och musiksatsningarna på bastuhaken ser hösten 2017 ut att kunna bli ett rejält lyft för Stockholms gay och queera partyfolk.