Bered er på en historisk dansnatt när Technobastun sprider svängiga vibrationer från Nobelberget ut över Nacka och Söder! Klubben som är en utveckling av nedlagda saunan Bronx klubbnätter har lyckats med mästerverket att få Kerri Chandler att landa i Stockholm för första gången. Ta er tid att lyssna på den toksvängiga spelningen från Boiler Room i London, här nedanför… det svänger sa katten! Att dessutom Addis Black Widdow står på scen är ju så ljuvligt att det nästan slår det faktum att Det på Nobelberget inrättats en Secret basement där Berlin Gay Xlub Member & Nur Männer kör ihop. Och så Heiko Laux, Joel Mull, Jesper Dahlbäck och Lego liksom b2b-spelningar med massa sköna technoister. Obs endast förköp. Kolla GayMap för länk.

Magiska Backdoor inhyser på fredag ännu en 90’s fest med Da Buzz på scen. Klubben 90’s samlar massorna med den briljanta och så sanna devisen ”Hitsen som gud glömde men inte gaysen”! Ingen skam, ingen skuld bara ösa på till Barbie GirlMacarena och den magi som bara Pet Shop Boys kunde skapa. Anders Olsson leder såklart skivspelandet med inbjudna och såklart är det Robinson Robban som står i baren. 

På lördag är det dags för klubben FIST att med sin 9:e fest testa Backrooms lokaler. För att ingen skall missuppfatta helt och spola sig i onödan, så betyder FIST Faggots in Stockholm Together och anspelar inte på någon Tower och Power-upplevelse. Med väl tungt arty sodomi till bakgrundsmusik av Amateurboyz från Grekland, quest?onmarc från USA och svenska Iinatti.

Inne i stan samlar KingKong på lördag folket till en fest vid ”the bohemian Söder’s gay corner Mariatorget”. Schlagergolvet presenteras av Alex Duwall och på hus-golvet spelas vokal house från 80-2000-talen under dominans av Daniel Olsson. Gratis innan midnatt, sedan några futtiga tiod (14 för att vara exakt).

Ett snäpp till mot city har Secret Garden musikspelaren igång till 03 på morgonkvisten. Torsdag utannonserat med schlager med helgen ännu inte spikad. Ärligt, det är inte grejen heller, utan Secret handlar om härligt och tokmixat  partymingel.

Och i mitten av mitten så spelar Leo b för gay-kompisar och andra glada på nya Spybar med start ca 01 och så till arla bitti vid 05. Precis intill är det LIQ Stockholm som håller gayhov på temat Red Light Nights. I rött sken, med sexig musik och sensuell dans bjuder de in till en fest där lack. läder och fjädrar är extra välkommet. Öppnar 23.30 och dansas till 05.

Hos SLM Stockholm är det uppladdning inför kommande helgs årliga Baltic Battle (obs endast förköp, fixa biljetten här)! Uppladdning blir det fredag med spansk afton där flamenco ersatts av gula och röda lekar! Insläpp stänger midnatt och detta har alltså inte med konflikten kring Katalonien att göra! På lördag är det klubbnatt ”fetish” och Dj Facundo som spelar. QX Shop har förresten fått in tre olika harness lagom till kommande fest. Kolla! Fixa!

Starta tidigt eller gå hem i kristlig tid? Side Track, Bitter Pills, Whippet Lab & Social, Urban Deli Nytorget samlar massa gays liksom såklart Hjärtat på Torget vars regnbågsskylt tagits ned, men klisterlappen sitter kvar! Och på Secret är det ju öppet redan från lunch alla dagar i veckan! Dessa och gaysnälla hak listas här.