Trots att det är sista helgen innan löning, en helg som inte direkt är känd för att vara hetaste partyhelgen, är denna nästa sista helg i oktober väl värd att boka för utefest. Framförallt om du gillar läder och bdsm-scenen!

Från torsdag kväll till söndag är det full aktiviteter på Wollmar Yxkullsgatan. På torsdag startar Wish Weekend med en fest i SLMs lokaler. Wish, samlar kvinnor, transpersoner och/eller intersexuella med ett intresse för BDSM och fetischer, inleder helgen med fördrink på Side Track alternativt workshop i SLMs lokaler och sedan startar festen vid 21 och Dj Nikki spelar. På fredag är det filmvisning och på lördag blir det dels workshops hela lördagen som övergår i en ”Open Your Eyes”-Gala där klädtemat är cocktail! Dj Janna spelar och festen pågår till 01. Söndaga avslutas Wish Weekend med brunch mellan 12-14 i SLMs lokaler.

SLM själva öppnar sin årliga Baltic Battle på fredag i lokalerna på Wollmar Yxkullsgatan. Festen Baltic Battle har arrangerats 40 gånger nu (grattis grabbar!) och fredagen blir ett ”XL Pre-Battle”. På lördagen är det Slakthuset som gäller med start klockan 22.00. Två dansgolv är igång där det ryktas att bland annat Dj Pamela och Bernhard spelar. För dig som gillar läderuniform är det en fördrink och middag på Hellstens Glashus från 20.30. Jo ni vet, nyöppnade hotellet på Wollmar Yxkullsgatan som har en galet snygg restaurang/bar-del. Helt rätt att läderfolket hittat dit! Arrangemang av BLUF Stockholm.
Förköpet till festen på Slakthuset fixar du endast i förköp via QX Shop. Digital biljett, skriv ut eller ta med telefonen och visa QR-koden i entrén.

Tips till dig som är med på Wish Weekend eller Baltic Battle. Boka bord på Side Track! Mumsiga klubben på just Wollmar Yxkullsgatan har som sig bör en specialmeny med anledning av att gatan kommer vimla av härligt läder och BDSM-folk! Specialpris om du köpt BB-biljett!

King Kong ligger inte långt från herr Yxkulls egen gata och på lördag kör de som vanligt två dansgolv. Makkan spelar på housegolvet och Alex Duwall sköter det stimmigt galna schlagergolvet. Öppnar 23 och festar på till 03.

På Club Backdoor blir det tokkombo denna helg! Fredagen blir ett eldorado av partyhits från nu och då. Tänk dig att non stop från 23 till 05 på morgonen få dansa till det bästa (?) Eurovision och andra hit-maskiner lyckats producera de senaste 50 åren! HitMania heter klubbkonceptet och Micke Brandt respektive CK delar på skivspelaren. ”Hitmaskinartist” av rang antyds stå på scen.

Vi kan här slänga in ett dryckestips! Från denna helg kan du köpa True Colours cava i baren – perfekt under en HitMania-fest. Köp av en flarra på Systembolaget ger 5 kr till Regnbågsfonden. Club Backdoor lägger på 15 kr extra till fonden per flaska som går åt! Snyggt, eller hur!

På fredag är den annat ljud i skällan! Uranus musikguru Kliin och toksvängiga Benjamin Mull delar på den lätta bördan att få Erectus dansgolv att bölja med tioårsfirande labeln AFFINs Joachim Spieth och Arnaud le Texier baserade i Stuttgart respektive London. Var på plats i god tid för att njuta av det bästa en gay technoklubb kan erbjuda. Innan midnatt fri entré, sedan 150 kronor och vem vet, kanske det väller in härligt relaxade läderbögar efter 03 när Baltic Battle stängt igen.

På LIQ Stockholm är det Prepayday-party vilket innebär att fri entré pågår till halv ett. Bägge våningarna är igång och klubben utlovar ”bästa musiken och frossa i bubbel och paraplydrinkar!”

Secret Garden-klustret gör stortsatsning den 31 oktober till 4 november (boka in datum). Halloween och Alla Helgona-fester varje kväll. Redan nu till helgen har de som teman som kan bli både galatjusigt och en skräckupplevelse av dignitet, nämligen Pyjamas-fester. Så kul alltså! Öppet från lunch till 03 med feststart när solen går ned!