Magiska sista-fredagen-i-månaden-klubben Queer fixar såklart sitt Halloween-firande redan nu ikväll. Värdar för kvällen är gummikreatörerna A Thing For Rubber och drag-artisten Cherry Wilder. Dj blir Kat och Bebulah Leigh, det blir schlagerbar och såklart Go-Go-Boys. Hörrni, låter som det blir riktigt gala galore i Götet i natt!

Gretas satsar fet-stort på Halloween. Fyra nätter och två helger! Star ikväll fredag 21.00 och festen pågår till 05 med Pete Love och Oscar D’Vine som DJ och enligt Gretas Facebook-sida ”party-eliten” på plats. Lördag är det Andy och Wookie som sköter musiken. Sedan är det en vecka med citronvatten som gäller innan Halloween-festandet del två tar vid!

Även BeeBar satsar såklart stort på Halloween med fokus på lördag natt. Dj Zocky sköter festen och det ena söta monstret efter det andra kommer att bjuda på kärlek och sköj!

I Stockholm har succésatsningen Backdoor återigen dags för HipHop, RnB och Dancehall- klubben Fuego! Namnet betyder eld på svenska och skall vi döma av premiärkvällen på Backdoor förra månaden är det just eldigt, eller som Martin Joahnsson sammanfattar det ”totalt kaos och eufori” som kännetecknar klubben. Resident Dj Agri får ferdag kväll sällskap av den galet spännande bokningen Jay Boogie från New York som uppträder live. Dessutom spelar Patrick David, Rasuul och i backroom, som numera blivit ett black room, spelar Linda Romanazzi.
Ärligt – extremt korkat att missa denna natt!

Halloween firas in redan nu i helgen även i Stockholm. Fredag kväll är det LIQ Stockholm som sköter skräckupplevelserna. Temat ferdag och lördag är ”Saints & Sinners” och gästerna uppmuntras att klä ut/upp sig enligt temat. Klubben har öppet på bägge våningarna och kör till 05 med snorbillig entré innan halv ett (50 kronor).

King Kong har vi redan skrivit om – öppet till 05, flyttar schlager/hits-golvet til stora lokalen, gör house i lilla rummet vid toa och fixar hiphop i baren. Spännande och klok rokad!

På Backdoor utlovar Martin Johansson en ”episk” Halloween med ”den syndigaste, sexigaste, naknaste och mest extravaganta Halloween-festen skandinavien någonsin har blivit utsatta för!” Förutom vårt svenska house-hopp Daniel Olsson, sköna göteborgs-DJn Dorisburg så kommer en riktigt tung DJ från labeln Ostgut (dvs Berghain) att spela, Prosumer. Hörrni tokfior – på med dansskorna nu!

 

Tjejfesten på Laika fixar en myllrande Halloween-fest på lördag i ett stök av musik, fest och glädje. Svenska rapparen Cleo Missaoui uppträder och så spelar Ametist och Inca. Men dessutom utlovas följande DJs bidar till stämningen i hela Hornhuset. Förköp är klokt att fixa, kolla GayMap-eventet för mer info.

SLM Stockholm är tillbaks i sina lokaler på Söder efter förra helgen Baltic Battle. Bar fredag och på lördag är det PoolParty! På med badbraxen och dansa loss till Carl Lindbergs musik. Poolpartyt brukar vara en av de fester som verkligen drar folk. Missa inte att du som inte redan är medlem måste ansöka om medlemskap innan du kommer till klubben: Gör det här!

Secret Garden startar sin storsatsning på Halloween på riktiga kvällen den 31 oktober och kör sedan veckan ut. Nu till helgen är det såklart lika mycket fest och mix och mys som det brukar vara i själva Secret, grannhaken After och källaren Bunkr. Till 03!
På Side Track har spindelväven redan kommit upp i taket och läckerbitarna i baren sliter hårt för att få ut all bira! Om Side Track är det givna förhänget inför nattsudd på SLM och King Kong så är Bitter Pills är det givna platsen för dig som skall röja loss på tjejfesten! För björnkillarna kan vi tipsa om att det blir pub-kväll på lördag på Corno Strada på Hornsgatan. Brum!
Och ännu ett mystips är att Leo B och Mello-Martin slår ihop sig för en heldag/kvälls Halloween-fest på lördag på Clarion Hotell vid Skanstull.