Lördag kväll är det ingen klubb som hyrts in till Backdoor – nu kör de själva en spelning där svenske Marcus Ullmarker delar på det ärofyllda uppdraget att få svenska gaypubliken att dans svett, med katalanska DJn Coyu. Förutom den mycket viktiga bakgrundsinformationen att Coyu är en kattälskare (oräkneliga pluspoäng för hans katthemsverksamhet och musikpalats Suara House) så har hans mixar hörts på festivaler och klubbar som Sónar, Boiler Room och Ministry Of Sound. 

Dans, techno, house och pr glädje helt enkelt. En klubbnatt på Backdoor som dessutom gästas av ett något tidigt, men ack så efterlängtat, Luciatåg. Som Lucia själv ser vi Puma of Sweden, inte att förväxla med Tom of Finland. Med sig har hon heta hunkar i det som blir ”det mest barnförbjudna och skandalösa Luciatåget i mannaminne.” Den som tar sig ut i lördagsnatten får se vad det innebär.

Förhandslyssna till Coyu eller lyssna medan du hänger i kön!

Lördag bjussar dessutom på Ronny, Daniel Olsson och Inca på King Kong som efter november kampanjade för mäns hälsa denna månad stöttar Läkare mot Aids forskningsfond. Öppnar 23. Runt hörnet är det förutom dunderhonungnskillarna på Side Track även öppet på SLM, såklart! Dj Facundo spelar. Boka förresten redan nu in kommande lördag på SLM då det är det legendariska julbordet då alla fetischisar oavsett homobigaytranshetero kommer till klubben.

För er som inte kan Stockholm helt utan och innan: Röjigt är det med stort leende på Secret Garden hela dagarna fram till 03 och på Bitter Pills är det en skön blandning av queert och flatigt…