Fredag kväll blir det ännu en okontrollerad 90-talsorgie vid Slakthuset. Anders Olsson leder klubben som numera fått Club Backdoor som sin eget krypin. På scen denna gång står Drömhus/Therese Grankvist som kommer skapa en herrans massa stjärnor på himmelen. För de som får nog av 90-talets mer folkliga inslag kommer självaste hålet (The Hole) att dundra ut house/techno till 05 i morgon bitti.

Apropå The Hole. Nu när moralhycklarna i kvällspress och på SvT med ”fy fan vad snuskigt, jag måste läsa alla privata detaljer”-journalistisk, jagar onanerande medarbetare för full muggar kan vi ju konstatera att det lyckligtvis finns hål som fortfarande tillåts fyllas! Och på lördag kommer Club Backdoor att få en härlig premiär. Klubbkungen Navid Kabiri efter att ha Berns som hemmaarena nu intar Slakthusområdet med sitt Guldrummet där Enrico Arghentini från Barcelona, Zak Ben från Grekland och vår egen skönhet Leo B spelar. Fullt lär det bli!

På SLM är det stor baluns på lördag. New Recruits-kväll vilket innebär att nya medlemmar välkomnas extra! Det innebär dessutom att det är ett av klubbens Öppna hus – dvs att du inte måste anmäla dig innan du tar dig till klubben. Följ dock klädregler. Dansar gör du till Dee Leuze denna specialnatt.

Moxy har årets första fest med Fride och Kingen som DJs på över plan. Även denna gång håller klubben till på Kungsholmen på Klubb Blå. Förköp (innan klubben öppnar) hittar du i QX Shop!

Hos King Kong är det Drag-kalas de luxe med TV-kanalen OUT TV som presenterar en ny tredje säsong av Ru Pauls Dragrace Allstars. Festen startar redan klockan 21.00 för er som vill få en försmak av amerikansk Drag-tävling. Värdinnor är Admira Thunderpussy och Reine och musik hanteras med finess av Daniel Olsson (rnb, HipHop, Jonas Lindevik (disco/handbag) och Alex Duwall (Eurovision/hits).

Secret Garden håller öppet året runt, alla dagar, fram till 03. 80-talsfest i helgen!

GÖTEBORG

Sista fredagen i månaden! Ni vet vad det betyder. Queer på Avenyn. Detta första kalas 2018 gästas av Campari Camping/The Swedish Drag Maffia från vackra staden Helsingborg! Musik av Zocky, Bebulah Leigh & Cherry Wilder

BeeBar har storstasning på stans vackraste tjejer på lördag då de bjuder till Rgenbågslördag.  Cherry Wilder, Miss Fluffy, BeLinda och Bebulah Leigh ser till att en glimrande natt blir än mer sprakande!

Fierce Friday med DJ-uppställningen Andy och Wookie och Partylördag med Pete Love och Jim är programmet för Gretas två kommande festnätter. Öppet till 03 på fredag och till 05 på lördag!

 

MALMÖ

Det är öppet hos SLM i Malmö både fredag, med tema Underwear och lördag då det är klubb. Läderklubb för grabbar alltså. BeeBar och Wonk är igång med massa renovering. Under de närmaste månaderna kommer, berättas via klubbens FB-sida, de lilla och stora dansgolvet byta musikstilar med varandra, ett tredje dansgolv kommer öppnas i ”gamla” karaoken och den flyttar i sin tur tillbaks till sin traditionella plats en trappa upp och dessutom kommer en coctailbar att byggas. På lördag är det premiär för den nya Karaoken och klubben håller öppet alla lördag under hela tiden som renoveringen pågår!