Vi börjar med ett hett tips! Det shoppas biljetter till Cleans Mellofest på Operaterrassen där Charlotte Perrelli är huvudnumret. Och vi kan skvallra att det är galet många tillresta som redan fixat sin biljett – så förutom schlagerkaos kommer det vara hur mycket nya spännande människor som helst att flirta loss med på lördagsnatten!

Förköpen är slut men biljetter säljs i dörren. Är du Mellofrälst? Det är såklart här du då festar efter finalen på Friends.

Alla dessa tillresta skall ju dessutom pimpla bira och sippa bubbel, snaska såväl krubb som kotte och yra runt på stan i största allmänhet. Vis av erfarenhet är det därför lite extra spännande party på gayhaken hela helgen: Så häng på Side Track, Bitter Pills och Secret Garden (som dessutom såklart drar igång schlagerfesten på allvar efter 22.00 såväl fredag som lördag.

GayMaps kanske flitigaste eventadderare, Leo B, har såklart massa att komma med just denna helg. Förutom Spy Bar dit hon lockar allt fler härliga gays när hon sköter spakarna så är hon fredag på Grand Central med ett After Work följt av MelloMartins fabulösa evenemang på Clarion Hotel Stockholm. Det spars inte på gala, glitter och hög partystämning!

Från Clarion vid Skanstull och till Club Backdoor är det lika nära som att rassla ner till tvättstugan därhemma! Två stopp med tuben så är du på Globen och kan uppleva en natt med Schlagerprofilerna och Molle. Vi kan utlova en riktigt sjötokig fest!

Är det nu mot förmodan (?) så att du inte är helt neddrogad av Melloyra och schlagervims så är det även lördag natt Club Backdoor som gäller. Men nu är scenen helt förändrad! Huvudakten lördag natt är Detroit Swindle med bas i Amsterdam. Inte bara 110 000 följare på SoundCloud antyder att Backdoor gjort en riktigt fet satsning! Vi talar house-musik när det på allvar lyfter!

Dessutom Fabio & Stef liksom Andreas Andersson och i The Hole spelar Sotarn. Det är inte svårt att fatta att Backdoor tog hem klubb-priset på QX Galan.

En annan vinnare av det priset är skönaste Söder-klubben King Kong. Och, jo jag tror vi gissar rätt, det kommer vara party även där på lördag! Redan 19.30 öppnas dörrarna så vi alla kan vara med och se Ru Pauls DragRace, Reine är värdinna och det finns billigt bubbel att tillgå! Tar du dig till festen innan midnatt är det gratis entré och sedan kan du lyssna till Glute i RnB/HipHop-baren, Christer Broman på stora schlager och hits-golvet och Bernhard på lilla housegolvet (strax intill toaletterna alltså! En bra plats för Bernhard som gjorde grand succé med sitt toadisco på legendariska Kolingsborg). Mellofinalen till ära är det öppet till 05 denna lördag!

En inte helt osann hemlighet är att läder och schlager går bra ihop (faktum är att läder, Wagner och Schlager är en oslagbar kombo). Så gissningen är att även SLM får lite extra tillskott av tillresta denna helg. Fredag som alltid barkväll och på lördag är dansgolvet igång. Dock verkar dubbelbokning har skett (?). Bernhard är utannonserad även på SLM så det blir till att springa som en tetting mellan klubbarna om det skall gå ihop. Tur att de ligger nästgårds! Oavsett vem som spelar är det ju trots allt SLMs fantastiska klubblokal och alla härliga gäster som är huvudorsaken till besök!

ФОМО är tillbaks! Underbart!!!! Denna gång hyllar klubben anarkismen och feminismen. Även Koxбox hakar på nu när den nya lokalen för festen blivit klubblokalen Anstalten i Vällingby (T-bana Johannelund ligger ganska nära, buss 116 från Vällingby/Alt Spånga stannar på Siktgatan). Dj Nur Jaber från Berlin är på plats och levererar med nattens alls DJs techno när det är som bäst. OBS att ФОМО har beteenderegler som borde vara självklara på alla klubbar och därför är lätta att följa!

Apropå tipsande så gissar vi (utan att ha hitta exakt info om denna helgs festuppställning) att Patricia kommer vara röjigt denna söndag! Kvarvarande Eurovisiontossar blandat med lokalt folk som inte slutat festa gör det givet att spara sig till allas vår älskade fjolljolle!