Missa inte att roa er royal i helgen! Lite inkörning till det fullständiga karschalabom som kommer uppstå när väl Påsken är här.

Vi börjar hos Backdoor som fredag kväll har ett XXXL (det ni!) Absolutely 90’s-party med Whigfield som hyllar Saturday Night redan ikväll! Och lördagskvällen blir det Guldrummet med spansk version av Circuit-party då hetingen Phil Romano intar DJ-båset. Att dessutom vår gene gudinna, Pamela, spelar gör knappast dansgolvet mindre hett!

 

På härliga KingKong är det Ru Paul-feber fortsatt. Dörrarna öppnar på lördag  redan 21.30 för er som vill följa CatWalk-dramat som nu nått final. Förutom underbar underhållning kan du dessutom hänga kvar utan att betala entré. Stannar du är det Glute, Daniel Olsson och Alex Duwal som delar upp klubbens dansgolv mellan sig.

På läderklubben SLM är det Dee Leuze som spelar lördag natt. Se till att redan nu anmäla intresse för medlemskap så du inte står där i full gummistass och skägget i brevlådan och inte släpps in. Är du redan medlem är det bara att slinka ner fredag eller lördag.

Eso es todo, som Dj Romano skulle ha sagt det! Men såklart är Secret Garden, Side Track och Bitter Pills bra vattenhål för festsugna gays med bokstavsvänner!

Mer om Påskröjet i kommande vecka. Men Stockholm är ett bra tillhåll för fest och danssugna i år! Save the date!