Det är inte lätt att vara gay när solen värmer. Då gäller det att smita från jobbet extra tidigt för att knö sig ner hos BeeBar i Malmö där sommaren redan är ett faktum och i Göteborg som lockar med 20 grader. Men skynda på för snart är det vårkyligt igen!

I Stockholm är det redan vid lunch helt psykknökat på Mälarpaviljongen och så kommer det att förbli till sent i natt. Stans gayhov kan därmed träna på att göra sin entré vid prick 20.00. Men, detta är en varning…. AW-folket lär hänga kvar så ni som vill skrida lite nonchalant över bron riskerar att få stå i kö. Ja, ja, vad gör en inte för att njuta av denna försmak på sommaren! Kom i tid är ju ett annat klokt alternativ. Dj i kväll är Daniel Olsson.

Tänk på att ni inte skall se ut som vrak när ni skall ta er från MP för att rusa ut i sommarnatten! På Backdoor står en uppdaterade versionen av EAST 17 på scen i natt och för att orka med så gäller det att ha druckit nog med vatten mellan rosésipparna. Det är klubben Absolutely 90’s som  förutom pojkbandet har två dansgolv med Anders Olsson, Tilde Fröling och Ronny Larsson som DJs.

Dj Pamela

Fredag kväll är det även flatiga Hotellhänget där undersköna Dj Pamela spelar. Bra tips är att inleda festen nere vid Årstavikens vatten och restaurang Nyfiken Gul. Helt rätt flat-för-häng med grillat och skön bira innan en släpar sig uppför den långa backen till Clarion hotel och forsätter festen på hänget.

Pamela spelar dessutom på lördag kväll på Fotografiska mellan 20-00.30. Presentationen av kvällen skvallrar om att Pamela kommer släppa loss sin närmast magiska blandning av house med latinska inslag. Så mycket soul att hela huset lär gunga!

Utomhus hänger en såklart gärna även i Gamla stan hos Secret Garden! Gissa att det kommer vara knökat i kväll när Secret och After slås ihop till en enda lång skön uteplats. Jo, det utlovas värme hela natten ut!

Missa inte heller mysiga, trevliga och partyhängiga Bitter Pills som förutom skönt inne har en riktigt härlig uteservering. Bra start innan Hotellhänget fredag och KingKong lördag! För övrigt ännu skönare att barhoppa mellan Bitter och Side Track. Bara två stationer med T-banan!

SLM har prickat fullständigt rätt denna helg! Lördag kväll är det Sport-tema på klubben – ett av de mest populära. Med värme ute (jo lite värme är det kvar på lördag) kan det bli en riktigt smaskig natt med grabbarna och Dj Andreas Barth som levererar tech-house.

Lördag är heldag med Leo B. Start på dagen mellan 12-16 på gay/flat-täta Urban Deli vid Nytorget och sedan är det Prideparad några timmar som går ner genom stan till Spy Bar där hon tar över natten med gayfansen i släptåg, mellan 01 till sussadags vid 05.

Lördag är såklart vikt på KingKong och/eller Club Backdoor för de som vill dansa hela natten! RuPaul Dragrace från 21.30 och sedan klubb där Bernhard, Inca och Ronny Larsson regerar vardera dansgolv.

Hos Backdoor är det Erectus som styr upp natten. Det betyder Berlinska vibrationer i technotakt. Vi älskar stans egen gudagåva: Dj Kliin. Och såklart älskar vi Dalarnas egen Oscar för att inte tala om Token Records Kr!z.

Göteborg bjussar, förutom BeeBar, på Gretas fredag och lördagsklubb liksom Gretchens eget party på Le Pain Francaise.

I Malmö styr Wonk när lördagen blir till natt. Helgens program är ännu inte uppdaterat, men kolla deras Facebook eller gå helt enkelt ut på vinst… förlust brukar inte en natt hos Wonk bli!