Dagen efter  Mälarpaviljongens sommarfest och QX juni-släpp har en redan nu glatt sliten Martin Johansson piffat upp sig för att klockan 17.00 ta emot på Bistro Rigoletto. Under  kvällens After Work presenterar han sitt samarbete med KunoQvist kring deras Pridekollektion av bågar och solglasögon med regnbågsfärgade detaljer.

Dessutom släpps biljetterna till den 3 augusti då Leila K gästar Backdoor.

– Det blir en 90-tals kväll där Basic Element är förband och så kommer gästartister, berättar Martin Johansson för QX.
– Leila K har gjort några spelningar utomlands som har gått fantastiskt bra. Leila K har kämpat sig tillbaks till livet och hon kommer göra något otroligt bra på Backdoor med en värdig produktion som vi gör för en av Sveriges största sångerskor genom tiderna!

Missar du After Work så säljs biljetter även ikväll på klubben Backdoor och på många släpps de förköp som är kvar i QX Shop.

Så brillor på Rigoletto och superfest med legendarisk artist under Pride! Räcker det? Nej!

Stangen och Martin startar söndagsklubben Wide Open
Ny klubb behövs ju också tycker Martin.
– Det finns ett behov för en kul söndagsklubb som ligger lite mer centralt, säger han om starten på Wide Open som kommer köra på Solidaritet med techno/house inomhus och ”lite glättigare” musik ute på gården. Från 00-05 varje söndag till september.
– Vi kommer ha hur många DJs som helst, berättar Martin Johansson och raddar upp premiärlistan: Sharks, Traccasseur, Yourhighness, Fjodor Nikolajev, Alvin Nyström och Zeke Tastas inne och Hammerdahl på gården.
Klubben drivs tillsammans med Stangen och Soku Tartar och tanken är mix för ”gays, krogisar och folk som gillar raj raj på söndagar”, som Martin uttrycker det!

Vi gillar absolut raj raj nu när solen står som högst på himlen! Sommaren är verkligen här på allvar!