Nu är förköpsbiljetterna till Club Backdoors Pride-satsning släppta! Tre dagar av total fest helt enkelt.

På onsdagens blir det underklädesfest med tre dansgolv i arr av klubben Erectus: Ett för killar ( Farrél/Ääniwalli, Helsinki, Damien Eie, Benjamin Mull och Kliin), ett för tjejer (Bella Saris/Esparanto, Nadja Chatti/Esperant0) och ett mixat (PRETTY BOY, Moltas Engwall, Armin, TM DVS). Alla gäster får inkluderat i entrén ett par Charm My Snake-kallingar eller trosor. Snacka om return of investment med tanke på entrépriset på bara 220 pix!

Fredag är det något riktigt stort som kommer att hända: Leila K är tillbaks och uppträder på Absolutely 90’s klubbkväll. Med support av Basement kommer hon framföra sina gigantiska hits, tänk Electric helt enkelt! Dessutom dansgolv styrda av Anders Olsson och Tommie X.

Allen King kommer till Club Backdoor och delar med sig av sina erfarenheter
Och så efter paraden på lördag den 4 augusti slår det till så det ryker. Club Backdoor öppnar Studion för att få plats med 1 200 partysugna kidz i alla åldrar. Bomull – dvs Axel Boman och Joel Mull – kör ett tretimmars-set och sätter därmed dans-pålen där den skall stå! Dessutom levererar SEBJAK och 420 Group (Andreas Andersson & Vincent Rydell). Natten till ära kommer tre herrar med erotisk erfarenhet att dela med sig av sina kunskaper: Dani Robles, Allen King och Antonio Miracle, tre prisbelönta skådespelare inom Gay Porn.

Ojne voje, hur skall vi orka! Enkel match, lägg er sent och gå upp sent, så gör Club Backdoors Martin Johansson ständigt och han har ungdomens hela fräschör i behåll skall ni veta!

Förköp fixas här. Nu!