Jo men så här. Vi tar det från början.

Alla fläktar är slutsålda, all vätskeersättning likaså. Det är så fruktat varmt att ett sommarnatt på annan plats än vid vattnet är knas. Totalt knas.

Så. På lördagsnatten är det ett bra råd att mot kvällskvisten röra sig ner till Mälarpaviljongen och dess pråmar som inte bara ligger vid, utan rent av på vattnet! Där börjar klubbgurun Kent Bernhardsson (tisdagsklubb på F12, missa inte) att spela mellan 16-19. Klockan 20.00 så blir det yrt värre. Årets Gayklubb på QX GayGala, Club Backdoor, med Martin Johansson och Tim Alejandro i spetsen, intar då bryggorna för att skapa en fest nu troligen aldrig kommer glömma.
DJ blir husgudarna Daniel Olsson och Marcus Ullmarker Heuvelink.

På plats finns även QX Shop med ett urval av våra finaste badbrallor. Shoppa direkt av Mr Gay Sweden, Samuel Bälter som om vi har tur även kommer sälja så som han såg ut på omslaget till QX juni-nummer. Bara det! Obs! Tropisk natt är det och bada kan du göra, byta om till din nya snygga stjärtlapp.

När kvällen går över i tropisk natt går en partybuss som pressar in 50 pers direkt upp till Gay/Technonatten på Club Backdoor. Fri entré men swish till Regnbågsfonden är ju typ självklart även för det mest blasé partykidset!

(PS – fredag kväll är inte helt fel heller. Bästa Pamela är DJ tills seeeent)