Hörrni ungdomar (i alla åldrar) – hur skall ni orka?
Ta ett tips från en party-veteran: varannan vatten! Speciellt nu när det kommer vara kokande hett hela veckan. Och sedan är det bara att piffa till paljetterna och dansa som om det inte finns en morgondag!

Vi startar med EuroPride själva som har en Kick Off i Kungsträdgården mellan 18-20 där det blir gala-nostalgi då Sveriges första svenska rockband med ”enbart” kvinnor, Plommons, står på scen.

Scandic Grand Central satsar hårt på Pride i år och har aktiviteter från nu och typ varje dag. Fotoutställning av Anders Albinson och så Leo B. liksom Johan Netz som spelar 20-01 på fredagskvällen (lördag 17-20)

I City, vid Stureplan har Brillo startat sin Pride-vecka med rabatter på maten och från onsdag DJ’s. TVärs över planen så har Tako/Vassa Eggen samma sak och kollar ni in GayMap så hittar ni flera krogar i stan.
Kolla speciellt in Hobo som gör en Pridefest på fredagskvällen med en rad DJ’s av klass: Rotciv (Mister Mistery Record / Berlin), Ajaks (Ajaks, Sono Unica / Stockholm), Sander Bosamuel (Bageriet / Stockholm), Julia Lindholm och Leandro Pinto.

Södra Teatern storsatsar hela Pride-veckan lång. Hur vackert är det inte med JockStrap-party i Champagnebaren t.ex. ”Ett glas bubbel med dajmrosett” kommer bli ett bevingat uttryck! Med fredag kväll är det AllStar-fest i ”världsklass” på Södra Bar. För att få dig i stämning har klubbfixarna tagit in Tommie X, Emilie Ebbis Roslund, Simon Näs a.k.a Claudia Sniffer och Agri.
På lördag är det queer club Issa Ball som ordnar fest där Vouge och Ballroom står i fokus. Strike a pose med Valiere & Agri, Kirikou, Rasuul och DJ Taro

Även Dao Bech ute i Bromma är igång på allvar nu. Thai-krog vid badplats som med den här sommarens temperaturer gör det hela mer än trovärdigt! Skönt oh luftigt häng helt enkelt!

Helt sjösjuka är (som alltid) Technobastuns arrangemang. Hela fredagen från 14-05 firar gänget bakom den helt magiska klubben på en ”alternativ Pride-park”. Värdinna är Italiens egen tolkning av Anita Ekberg, den sköna Cicciolina och listan av DJs bara orkar jag inte klippa och klistra in här (lyssna på Roi Perez nedan). Den är imponerande och den gör att det är värt att ta sig till Kvarteret/Slaktkyrkan. Bra att kolla in redan nu förresten, för här kommer massa fester att hållas under kommande vecka.

Väl ute i Slakthusområdet är det så bara att ta några tassande steg ner till Club Backdoor. Stortsatsning under Pride såklart! Fredag kväll nu i helgen är det Disco 2000 med Paola på scen, Anders Olsson och vackra Leo B som DJ’s. På lördag är det Prideklubb i Pride-rus med Zoo Brazil, Per QX och i hålet finns Leo B.

Tips – fixa biljetter nu till Club Backdoors fester!

Apropå Technobastun och Club Backdoor. Originalet heter SLM Stockholm! Jo, medlemsklubb och jo ”bara” bögar och andra män som gärna gullar med andra män, och såklart dresscode. Men fan, det är SLM som är originalet! Lördag kväll har klubben en Berlin-kväll. Det betyder att vi som kommer dit fixar till oss extra snyggt. När EuroPride drar igång så boka in: måndag och såklart onsdag-söndag för sköna kvällar i legendariska källaren!

Så är det ju detta med Mälarpaviljongen. Ni vet vad jag menar. Det är sommar. Det är hysterisk sommar. Mälarpaviljongen är liksom helt och hållet rätt. Så rätt det kan bli är temperaturen ligger runt 30 grader dag efter dag. DJ såklart fredag och på lördag är det Nadja‘s Amatör Drag Race mellan 19-01. Racet leds av Leo B (som ju är gudinnan bakom WigStockholm kommande fredag i Pride Park) och blir du het på Nadja kan vi tipsa om att hon kommer hänga på alla Cleans fester – biljetter fixar du här – NU!

Trädgården, Under Bron släppte på torsdagen sitt Pride-program. Inledning på fredag kväll med Olof Dreijer som har med sig kompisarna Rasuul och Seven Neves. Så kul! Så väldigt kul!!!!!!!

Är du fettrött på alla bögar som kryllar kommande vecka så är Moxy-festerna ett bra tips. De startar redan nu på lördag med en PreParty-fest på öl (ja såklart)-haket Nya Carnegiebryggeriet i Sjöstan. Hänga med brudarna och alla polarna mellan 12-20. Ladda upp frö alla festerna i kommande vecka. Biljetter till två av Moxys fester fixar du – NU! Här Onsdagsfesten på Pattan och här torsdagsfesten på Café Opera.

Och självklart är KingKong, Secret Garden, Patricias söndagsklubb med PrePride fest på söndag liksom Bitter Pills igång på riktigt allvar redan nu!
Kolla GayMap klubb och fest i helgen

Kolla GayMap Pride-listning i helgen

Och kolla hela veckans Pride-event här