Laddad inför kommande vecka, Moxy har ju både fester och massa aktiviteter i parken?
– Ja, för tusan jag är laddad och ser fram emot Europride, vi kör Moxyfester onsdag, torsdag och fredag och massa kul i Pride Park.Har ni bestämt pizzamenyn till parken, berätta!
– Vi drar till med pizza ja, och Pizza Lesbiana kommer vi baka många av.Några andra marmässiga eller dryckesmässiga nyheter i parken i år?
Yes, vi kommer att servera ostron i Champagnebaren, Fröken Mussla heter hon som kommer öppna och servera dem. Det blir mellan kl 17-19 varje kväll.Hur känns det inför festerna?
Superbra och alla festerna ligger mig varmt om hjärtat, det är alltid dubbelt så myckett folk just under Pride och då blir det automatiskt ännu roligare förstås. Jag & Anna Ungh jobbar superbra tillsammans i flatornas tjänst som vi brukar säga. Patricia på onsdagen blir fint i värmen att vara ute på däck, Cafe Opera på torsdagen ska bli spännande då vi kör med Gunn för första gången just där och fredagen på Kägelbanan som alltid varit Moxys största fest, nu också med Beatrice Eli och Julia Frej live. Mumma!