Det var helt knökat på SLM under Prideveckan och föreningen fick en mängd nya helårsmedlemmar. Borgar för att läderklubben kan få en rejäl nystart nu i höst när regnet äntligen kommer tillbaks!

Höstens största evenemang är såklart Baltic Battle som firas för 41:a gången den 20 oktober. Håll utkik efter biljettsläppet i början av september.

Nu i helgen är det en kombo av fest och allvar som bjuds på. Problemet, ja det är ett allvarligt problem unga herrar, med tunga droger och sex kryper närmare Sverige. Under Prideveckan föreläste RFSLs Niklas Dennermalm om hur fenomenet Chemsex bör hanteras och på fredag kommer han till SLM med samma samtal och en dokumentär om problemet. Dessutom medverkar läkare från Venhälsan och berättar om medicinska konsekvenser.

Muntert. Nå. Viktigt. Ja! Start 20.00 innan klubben öppnar för en pub-kväll.

På lördag är det så dags för en av klubbens mer populära teman: Sport Gear Night. Som det låter: sport-kläder för hela slanten. Öppet 22-03 och entré från 23. Observera att SLM har medlemstvång och du som inte är det kan bli det genom att anmäla dig via denna länk. Gör det senast 18.00 den dag du tänker gå. Gör det nu, så är det fixat helt enkelt!

Förutom en massa snygga snubbar i sportkläder som i heta Mr B-bilden som SLM har på sin affisch, så spelar Dj Bernhard tung, mörk house.

Inne på samma tema så är Norrköpings-baserade fetisch-klubben Abzint på plats i Stockholm i helgen. Mixad natt med Querelle-tema (Jean Genet, Matrosen och Stjärnan… dekadenta sjömän alltså). Abzint är en mixad fetisch-klubb och i Stokcholm håller de lämpligen till på M/S Birger Jarl. Mer info om regler etc hittar du i GayMap-eventet.