Upp och poppa nu ungdomar! Det är lönehelg och partyfixarna står beredda med DJ’s från Amsterdam och Barcelona.

I Göteborg, staden där boknördar just nu firar sin julhelg, är det såklart Queer som är på allas läppar denna sista fredagen i månaden. Höstens första fest får besök av Dj Mally Clark som baserad i Amsterdam röjer dansgolven i Nederländerna och födelselandet England. På Queer blir det back2back med DJ Zocky.

Dj Bebulah Leigh spelar i övre baren och tillsammans med ”Swedish Muscleman” sköter Imaa Queen och Kendi Cane värdskapet. Partyt pågår som sig bör till 05.

I Stockholm har Club Backdoor fullt upp. Fredag kväll är det Disco 200 med Da Buzz live på scen. För de som vill variera sig i hålet är det där tema house och vogue-musik. Förresten kan vi tipsa om att klubbmakaren Anders Olsson spelar på kvällens Disco 2000 – han anländer från sin egen födelsedagsfest, så passa på att ge honom en extra puss under natten!

På lördag är det Navid Kabiri som tar mig sig vibrationerna från sommarens Barcelona-besök.  Det betyder såklart att favoriten DJ Enrico Arghentini är på plats och han spelar med en annan goding: Dj Zak Ben medan ytterligare en skönhet tar hand om hålet: Dj Leo B. Många snygg-pumpade grabbar och män burkar frekventera Club Backdoors lördagar, när det är Guldrummet i Kabiri-regi adderas denna gäst-faktor på ytterligare. Värt att kolla in snubbarnas moves!

Moxy intar på lördag kväll Café Operas mer intima klubb The End som rymmer 150 – 200 gäster, med det lika lyxiga konceptet Foxy Girls. På premiären spelar lyxigaste Pamela och sedan blir det Foxy Girls by Moxy-fester lördagarna den 24 november och 15 december (boka in datumen redan nu!).

Förköp via QX Shop – obs endast 100 i förköp – på väg att säljas slut.

Coola snubbar hänger som alltid på KingKongs tre dansgolv som på lördag natt styrs upp av Jonas Lindevik, Alex Duwall och Daniel Olsson. Inte en helt fel trekant! Reine ser till att alla gäster trivs och hittar rätt mellan golven!

Det är härlig QueerFilmfestival i Stockholm som såklart även innefattar en fest. Fredag kväll på Garaget i Slakthusområdet blir det 19.30 film, 21.30 nästa film och så 23.00 startar festen där Rasuul och Dgeral är DJs. Såklart skall du förutom att komma och dansa, flirta och festa även klä dig fabulöst!

Fabulöst klär man sig även på SLM. Speciellt på lördag natt då det är Club Berlin med Andreas Barth som DJ. Club Berlin betyder att klubben tar dresscode på allvar! Läder och Gummi såklart, som som sig bör för oss som spenderat förmögenhet i Berlins fetisch-shoppar!
Passa för övrigt på att fixa förköp till Baltic Battle när du är på klubben. Annars fixar du det via QX Shop.

Malmö har ingen nattklubb längre. Hallå. Kom igen. Så jävla kul är det inte i Köpenhamn, inte varenda helg i alla fall. Men för de med moget sinne och festsuget kvar finns numera två härliga barer: BeeBar såklart och Red Shoe Bar som är tillbaks i Joakims egen regi. Dessutom har SLM Malmö klubbkväll på lördag i sina nya lokaler på Sallerupsgatan. Klubbkväll betyder killar och medlemmar.

Missa inte att det pågår tre Pride-festivaler just nu. Linköping, Umeå och Landskrona. Här hittar du datum och länkar