Tillsammans med Justine & Juliette arrangerar livliga Club Abzint i helgen en ”Kinkbash”-dag nedanför Münchenbryggeriet. Med sig har de bland annat SLM Stockholm och Dekadance, liksom flera butiker som satsar på läder, gummi och BDSM-accessoarer.

Kinkbash är öppet mellan 12-18 på lördag och förutom att du kan ”shop til you drop” så finns även möjlighet att under ordnade former pröva på BDSM-lekar. Entrén är helt gratis så det är bara att knata ner till lokalerna. För läderbögarna är det ett gyllene tillfälle att dressa upp sig inom nästkommande helgs Baltic Battle! För alla att fixa till sin garderob för Kinkbash-helgens fester eller framtida dygn i utlevelsens tecken.

Club Abzint-helgen inleds redan fredag med en Playful-fest för alla inom utlevelse och kinky-världen. På lördagen, efter KinkyBash är det en Code Black-kväll, dvs en fest inriktad på just läder och BDSM. För festerna gäller 20-årsgräns och medlemskap i Club Abzint. Info om medlemskap och biljetter hittar du på deras hemsida och mer info o GayMap-länkarna nedan.

Kinkbash hemsida hittar du länkar till de olika medverkande företagen. Missa inte heller att spana in QX Shop inför kommande Baltic Battle, förutom biljetter till festen så finns ett hett utbud av harness och snygga kläder från bland annat Addicted. Kolla in läder och BDSM-sektionen på QX Shop.