Förbered dig för helgens stora läderfest, Baltic Battle. Start fredag med barhäng och många internationella gäster. OBS SLM är en medlemsklubb för män och är du inte medlem ännu så behöver du anmäla dig innan 18.00 på fredag för att komma in.

Fredag kan du såklart även fixa biljett till lördagens ”Main Battle” som även i år hålls på Slakthuset. DJ-listan består av godingarna Pamela, Andreas Barth, DJ Glute och K-Paxian. Den senare är det närmaste man kan komma en hus-DJ i den nordiska läderbög-scenen. Spelar ofta i Norge, Göteborg och Helsingfors och tidigare även Stockholm. De tre förstnämnda välkända namn på Stockholms klubb respektive läder-fester. Slakthuset öppnar 22 och festen pågår till 03. Observera att såklart är det strikt dresscode; annars är det liksom inte en läderfest! Här kan du läsa om vad som gäller klädmässigt.

Skynda att fynda kan du även göra i QX Shop, spana in läder- och BDSM-avdelningen. Ange SLM i kassan när du betalar så får du 10% rabatt, gäller hela sortimentet i QX Shop undantaget biljetter.

I QX Shop kan du som inte hinner förbi SLM även köpa biljett. För icke medlemmar, yepp det funkar på Slakthuset, kostar det 370 kronor ink serviceavgift, och för medlemmar 270 kronor. Här fixar du biljetterna.

Baltic Battle avslutas med en röd fest på söndag – såklart endast för medlemmar.

Inled helgens festligheter redan ikväll onsdag, då klubben har sin onsdagspub öppen. Klubben öppnar 19 och håller öppet till midnatt. Ingen speciell dresscode gäller på onsdagar, så du gå ner för att hänga med pojkarna direkt från jobbet. Och fixa biljett till helgen. Men medlem måste du fortfarande vara, så anmäla dig innan du går ner.