Det är med Halloween är ju minst sagt förvirrande. Men, det är alltså i natt som alla döda själar skall uppmärksammas. Då gärna med fest.

Leo B fixar tillsammans med Miss Vanity en sådan hos Urban Deli vid Nytorget (alla UD är gaysnälla såklart men restaurangen på Nytorget är rena rama homonästet). Från klockan 19 står hon och spelar sin topplista och vid 21.00 utses vinnaren av bästa Outfit. Dessutom utlovar hon och krogen (hoppas vi) ”stammispriser” i baren. Kul!

Secret Garden fokuserar sitt Halloween-firande närmare det som vi kallar Alla Helgona, nu på fredag (faktiskt samma grej, fira minnet av de döda helt enkelt. En klok, fin och mycket bra tradition… visste ni förresten att detta med att tända ljus på gravarna kom från italienska immigranter… så kanske kommer 17,3% färre ljus tändas nu när denna kunskap nått ut. Fast Italienare kanske går bra nu när de valt en galen regering de också.)

Men dra på död-sminket, rufsa till peruken och häng spindelväv runt halsen så passar du perfekt under deras Bubbel-onsdagskalas.

Öppet såklart på ljuvliga Side Track och underbara Bitter Pills och glöm inte att SLM har öppet onsdagar med lite mer avslappnad barhäng utan dresscode-krav.

Och som sagt – glöm inte att ljus skall tändas och placeras vid gravar nu på söndag. Det är magiskt vackert.