Lucia har spritt sitt ljus och nu tändas tusen juleljus. Gayklubbarna är helt med på noterna och nu i helgen drar Midvinterbloten igång på allvar.

På läderklubben SLM blir det traditionsenligt den legendariska mixade julfesten på lördag kväll. Inbjudna är alla BDSM och festisch-klubbar oberoende av kön och sexualitet. För de som fixat julbordsbiljett inleds kvällen redan 19.00. Övriga gäster kommer till eftersläppet från 22.00 och så pågår festen fram till 03. Obs – detta är en av årets trevligaste och roligaste kvällar! Missa inte!
Helgen i övrigt går i jul-färgens röda tecken. Fredag kväll är det Merry Crisco och på söndag specialöppet för fist-sektionen. Dopp i grytan – släng dig i väggen!

Moxy har ”Christmas bash” med höstens sköna Foxy-tema i snygga lokalerna The End i Café Opera-huset. ”Finast jultröjan” uppmanar Anna & Anna dig att dra på och dansa loss till DJ Basmati & angel@last (UK) fram till midnatt och därefter Fride.
Förköp hittar du i QX Shop.

Fredag drar även Backdoor igång julfirandet på allvar. Martin utlovar Luciatåg med nakna superhunkar och på scen står ”Sin with Sebastian”. Fredagsnatten är Absolutely 90’s kväll så Dj Anders Olsson utlovar ”hitsen som gud glömde men inte gaysen”. Förköp kan du fixa via QX Shop, så behöver du inte oroa dig för vare sig kö eller nattens stegrande entrépriser.

Lördag på Backdoor är ett samarbete med 420 och Dj Hell, baserad i München vilket ger extra krydda till elektroclashen han levererar. Även Miia Magia, baserad i Stockholm, med Östersjöns länder som spelplan. Miia levererar som Hell en tretimmars-spelning. Jättefin video har Dj Hell dessutom lagt upp på Facebook. Lyssna sedan på Magias magi i embeddade Soundcloud-sidan här nedan! Älskade Leo B. sköter lilla kaosrummet med sin mix av hits och ”RajRaj”.

Förköp via QX Shop – väldans bra om du inte vill stå i kö sent på natten (då även entrépriset höjs stegvis)

DJ HELL – I WANT U (Official Pixel Version)

DJ HELL – I WANT U (Official Pixel Version)Release Date: December 24, 2016Pre-Order: https://www.beatport.com/release/i-want-u/1908698

Publicerat av DJ Hell Måndag 19 december 2016

 

På superfina klubben KingKong helt rätt placerad på Mariatorget är det såklart julen som står i centrum denna helg. Från halv tolv (kom i tid alltså) blir det även denna helg ”Naughty XXX-mas show” på klubben! Skratt och gammal hederligt skön gaytradition i ett.

Fredag natt har ”Queerteret” en Dark Unicorn Social Club med Dj Kliin, Jarim El Harrak och så spelar Laura Bacaj b2b med Jafars årsinkomst. Hampus Nilsson fixar ”dirty visuals”. Tänk Spit, tänk Erectus, men med start 22 och med slut 03 och i de fantastiska lokalerna Kvarteret i Slakthusområdet.

Secret Garden öppet alla dagar (Julafton fixad!) 11-03 har ännu inte lagt upp helgens program. Men i deras lokaler, byggda anno 1650, pågår alla helgnätter ett underbart party skapat av själar från stadens alla hörn. Häng där helt enkelt! Drick där och dansa där!
Julfint är det på Side Track som måhända inte ligger i ett hus lika traditionstyngt som de i Gamla stan, men som med sin placering mellan KingKong och SLM är det givna tillhållet för bögar av alla kön. Att dessutom maten smakar och det finns flera glutenfria öl-alternativ som serveras av sötaste killarna på jorden gör besök nödvändigt.
Och julstämning är det garanterat även hos Bitter Pills. Såklart, Veggo-mat och barhäng och en kvarterskänsla när den är som bäst.